Pobresa Zero dóna les gràcies a la Universitat de València pel seu suport a la campanya

Els concerts de Benvinguda de la UV destinen un any més la recaptació de les entrades a Pobresa Zero. Volem mostrar el nostre agraïment a la institució, així com als artistes i al públic pel seu esforç, pel seu compromís i per la seua implicació

Un any més, la Universitat de València ha celebrat els seus Concerts de Benvinguda. Un any més, la recaptació de les entrades ha estat destinada a Pobresa Zero. I un any més, la resposta el públic ha sigut un èxit absolut. Tant que, de fet, dos dels concerts han hagut de penjar el cartell de «no queden entrades».

Aquesta sèrie d'actuacions musicals s'iniciava el 15 d'octubre a la sala Noise, amb el hip hop/fusió de dos artistes tan dispars, però al mateix temps amb tantes semblances, com Aspencat i Ana Tijoux. I es va tancar el passat 5 de novembre, quan els grups Kai Mars i Incompetencia, de la borsa de Pop Rock de la UV, i Badlands, com a artistes invitats, van posar el colofó als Concerts de Benvinguda de 2015 amb una nit de rock a la sala El Loco.

Des de Pobresa Zero volem donar les gràcies a la Universitat de València pel seu ple suport, any rere any, a la campanya, a la qual està destinada la recaptació per la venda de les entrades. A més a més, no volem deixar de donar les gràcies a tots els grups que hi van actuar, que van ser molts i molt bons: Aspencat, Ana Tijoux, Maria Rodés, Sidonie, Dusty Shoes, Best on the Road, El Cifu, León Benavente, Flipping Colors, Anni B Sweet, Kai Mars, Incompetencia i Badlands. I també expressem el nostre profund agrïment a tots els que vau assistir als concerts, i esperem que hageu gaudit de l'experiència.

Vos deixem amb els fabulosos reportatges en vídeo d'InfoUniversitat, el periòdic digital de la UV, que han cobert totes les actuacions, i amb les galeries de fotos del Facebook del Festival de Benvinguda:

Reportatges en vídeo:
Galeries de fotos (totes les imatges són de Miguel Lorenzo):

Galeria d'Aspencat i Ana Tijoux

Maria Rodés

Galeria de Sidonie, Dusty Shoes i Best on the Road

Galeria d'El Cifu

Galeria de Leon Benavente i Flipping Colors

Galeria d'Annie B Sweet

Galeria de Kai Mars, Incompetencia i Badlands

Scroll al inicio