Ovidi 3 amb Borja Penalba, David Caño i David Fernandez a benefici de la Campanya #JUSTICIACASOBLASCO

Diumenge 20 de desembre a les 20h en el Teatre Micalet. Part de la recaptació de l'espectacle OVIDI3 es destinarà a la Campanya JUSTÍCIA CAS BLASCO de la Coordinadora Valenciana d´ONGD

Mes informació i entrades en el Teatre Micalet

Part de la recaptació de l'espectacle OVIDI3 es destinarà a la Campanya JUSTÍCIA CAS BLASCO de la Coordinadora Valenciana d´ONGD

Mes informació de la Campanya en la web: www.casoblasco.info


OVIDI 3. Un temps, una estima, una idea. Actuació única el 20 de desembre a les 20h

Nascuts enmig de la democràcia, de l’amnèsia decretada i l’oblit planificat, tres joves que ja no ho són tant es troben, comparteixen i amb humilitat celebren Ovidi Montllor a través de poemes, músiques i reflexions.

En temps de manars i garrotades, doncs, un poeta, un músic i un periodista –un artista, un cantant, un pallasso– es retroben assambleàriament: per poder seguir fugint cap a la llibertat. Amb l’Ovidi nostre de cada dia, és clar: aquell que no torna perquè mai va marxar. El mateix que ens segueix emparant, aixoplugant i protegint. A cada pas. I a cada contradicció.

David Caño, l’artista // Borja Penalba, el cantant // David Fernàndez, el pallasso

Preu taquilla 10€ Preu online 8€

La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482963 921 482963 921 482963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h.

Descarregar Cartell

Scroll al inicio