Mobilitzacions POBRESA ZERO 2017 en Castelló

Activitats Mou-te contra la Desigualtat Obscena en Castelló, Concentració: Divendres 20 d´octubre Concentració i performance des de les 12:30 h. Pl. Major de Castelló de la Plana

Descarregar Manifest Pobresa Zero en pdf / Descargar Manifiesto Pobresa Zero en Castellano pdf

CASTELLÓ

DIVENDRES, 13 d'OCTUBRE a les 19.30 h des de la Plaça Major: Volta amb bici contra la pobresa amb Castelló amb bici.

DIMARTS, 17 d'OCTUBRE Dia Internacional per l´eradicació de la Pobresa

Desplegament de pancarta «banda blanca» en Ajuntament de Castelló, com a símbol internacional de la lluita contra la pobresa.

al matí: Accions en diversos centres educatius de la ciutat. Amb el joc «A que no te lo gastas».

a les 18h. Inauguració de Grafit Pobresa Zero en la cantonada del carrer Governador i Av. del Mar. Recollida de signatures contra la Desigualtat Obscena durant tot el dia.

a les 19.30h a La Llotja del Cànem: Taula redona «Desigualtat té nom de dona»- amb Embarka Hamoudi, Dra. en Filosofia de Paz, Ex- Diputada en el Parlament Africà, Responsable d'Assumptes Polítics i Cultura en la Delegació Sahrauí per a Espanya i Fatuma Ahmed Ali, Profesora en la United States International University i professora de el «Màster de Paz, Conflictes i Desenvolupament» de la Universitat Jaume I. Presentan: Gonzalo Pareja, Pobresa Zero.

DIVENDRES, 20 d'OCTUBRE en la Plaça Major.

12.30h Performance «Escenas de la cena obscena» con participación de la alcaldesa de Castellón. colaboran Paco Pellicer, Escuelas San José Russafa, Associació d´Actors i Actrius de València, Festival Cabanyal Intim, Universidad Politécnica de Valencia, Acció Cultural PV.

13h Concentració «Mou-te contra la Desigualtat Obscena».

Descargar en JPG / Descargar en PDF

Evento de Facebook


Scroll al inicio