Ja tenim el VIDEO de la IV Nit Solidària POBRESA ZERO 2017 «No ens dona igual»

Volem donar les gràcies a totes per fer possible un any més el concert que va ser el tret d'eixida de POBRESA ZERO contra la desigualtat obscena i l'erradicació de la pobresa. Especialmente moltes gràcies als grups Gossos – Pàgina oficial Herba Negra Las Hijas de la Cumbia i a la presentadora Maria Juan Donat .

Ja tenim el Video de la IV NIT SOLIDARIA POBRESA ZERO 2017 «No ens dona igual» que vam celebrar el 5 d´octubre en la Sala Moon de València.


Volem donar les gràcies a totes per fer possible un any més el concert que va ser el tret d'eixida de POBRESA ZERO contra la desigualtat obscena i l'erradicació de la pobresa. Especialmente moltes gràcies als grups Gossos – Pàgina oficial Herba Negra Las Hijas de la Cumbia i a la presentadora Maria Juan Donat per donar el millor de volsatres a l'escenari; tot aquell amb qui hem parlat ens ha dit que va ser una nit amb una qualitat meravellosa i ple de riures i bon rotllo en la qual va quedar clar que ens agrada moure'ns, i més si és per a lluitar contra la desigualtat obscena!


VIDEO EN LA WEB: http://www.pobresazero.org/nit-solidaria2017.htm


Scroll al inicio