FORMACIÓ INTERNA: Fiscalitat i desenvolupament. Anotacions per a la incidència política fiscal i gestió redistributiva solidària de les Administracions Públiques.

Dimecres, 2 de desembre de 17h a 19h en Ca Revolta amb Lluís Cases de la Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària. Dirigit a persones de les ONGD responsables i/o col·laboradors de l'àrea d'incidència política i campanyes, personal tècnic i polític dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana, públic en general.

Imparteix: Lluís Cases de la Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària

Data i hora: dimecres, 2 de desembre de 17h a 19h

Lloc: Ca Revolta, carrer Sant Teresa 10 a València


Públic destinatari: persones de les ONG per al Desenvolupament responsables i/o col·laboradors de l'àrea d'incidència política i campanyes, personal tècnic i polític dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana, públic en general.

Inscripció obligatòria en aquest enllaç INSCRIPCIONS

Més informació Tel: 96 391 37 4996 391 37 49 o correu electrónic info@cvongd.org

Organitza: Coordinadora Valenciana de ONGD

Finança: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Generalitat Valenciana

Descarregar Cartell

Aquesta taller forma part del Pla de Formació de la CVONGD en el qual col·labora la Generalitat Valenciana a través del projecte amb el títol «Coordinació, formació, assessorament i sensibilització de la societat civil valenciana i de les ONGD membre de la Coordinadora Valenciana de ONGD, any 2014», finançat en la convocatòria de para el cofinançament d'accions de coordinació d'agents de cooperació al desenvolupament 2014

Scroll al inicio