Formació: Diàlegs per a l’enfortiment de la Cooperació valenciana per al Desenvolupament

Jornades de formació en Castelló, Alacant-Elx i València dirigida al personal tècnic de les Administracions Públiques, personal responsable de la política de Cooperació per al Desenvolupament en els municipis i les ONGD.

DESCARREGAR CARTELL

Tota la informació en la web: www.cvongd.org/dialogoscooperacion

'Diàlegs per a l’enfortiment de la Cooperació valenciana per al Desenvolupament' es planteja com un espai de formació, reflexió i proposta col·lectiva adreçat a entitats locals, organitzacions socials i comunitat universitària per a millorar la cooperació internacional per al desenvolupament realitzada des de la Comunitat Valenciana.

La Cooperació Descentralitzada, i més concretament aquella realitzada des dels ajuntaments, te el seu origen en les demandes ciutadanes que exigien als seus governs més propers una implicació davant els problemes i reptes del desenvolupament. Uns problemes de caràcter global en els que cada vegada de forma més clara es reconeix el necessari paper que deuen jugar els governs locals i autonòmics. La solidaritat i la cooperació internacional constitueixen, a més, una de les eines més potents per a la presa de consciència i la creació d’una ciutadania global.

El programa d’accions de formació i diàleg que es presenta a continuació, i que es realitzarà a Castelló, València i Elx/Alacant, pretén ser un instrument útil per als agents valencians de cooperació, no només per a millorar la qualitat de la nostra ajuda, sino també per tal de facilitar la construcció d’una política de cooperació descentralitzada a l’alçada de la corrent solidària que la va impulsar. Una política que done resposta als reptes que actualment planteja el desenvolupament, tan rellevants com la sostenibilitat, l’equitat, la coherència de polítiques i la governança, i que demanda, per a això, una participació decidida i estratègica dels governs locals i la ciutadania.

S’han programat tres cicles de diàlegs, per tal de facilitar la participació al major número possible de representants de municipis de la Comunitat Valenciana. Les dates de celebració i el programa.

ELX/ALACANT

Dimecres 28 d’octubre, 4 i 11 de novembre 2015

Centre de Congressos Ciutat d’Elx i Seu Universitària Ciutat d’Alacant

Tota la informació
Formulari d'inscripció 4 i 11 de novembre

DESCARREGAR PROGRAMA COMPLET


VALÈNCIA

Dijous 29 d’octubre, 5 i 12 de novembre 2015

Facultat de Ciències Socials, Campus de Taronjers, Universitat de València

Tota la informació
Formulari d'inscripció 5 i 12 de novembre

DESCARREGAR PROGRAMA COMPLET


CASTELLÓ

6, 27 d’octubre, 3 i 17 de novembre 2015

Edifici “Hucha” Caixa Castelló

Veure programa complet

Formulari d´Iscripcion: da 27 d´octubre y 3 de novembre

DESCÀRREGES


Si voleu complementar la vostra formació i aprofundir en els coneixements posats a la vostra disposició en el curs, podeu descarregar i consultar els següents informes:

Orientacions per a la Planificació para el desenvolupament en entitats locals de la Comunitat Valenciana (Valencià).

Orientaciones para la planificación de la cooperación para el desarrollo en entidades locales de la Comunitat Valenciana (Castellano).


Orientaciones para la rendición de cuentas en materia de cooperación internacional para el desarrollo para entidades locales de la Comunitat Valenciana.

La política de cooperación internacional para el desarrollo del Ayuntamiento de Quart de Poblet: una apuesta desde la participación y el compromiso con el desarrollo.

La cooperació per al desenvolupament a la Comunitat Valenciana (Valencià)

La cooperación para el desarrollo en la Comunidad Valenciana (Castellano)

'Diàlegs per a l’enfortiment de la Cooperació valenciana per al Desenvolupament' es planteja com un espai de formació, reflexió i proposta col·lectiva adreçat a entitats locals, organitzacions socials i comunitat universitària per a millorar la cooperació internacional per al desenvolupament realitzada des de la Comunitat Valenciana.

Scroll al inicio