CONCENTRACIÓ CONTRA LA CORRUPCIÓ

Més de 75 entitats socials, sindicals, polítiques i ONGs han convocat una primera concentració pel proper diumenge 7 de febrer, a les 18 hores, a la Plaça de l’Ajuntament de València. Aquesta manifestació es sota el lema «el poble valencià contra la corrupció, tolerancia zero».


DESCARREGAR CARTELL

EVENTO DE FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/462475283951766/


75 entitats convoquen una manifestació contra la corrupció

Més de 75 entitats socials, sindicals, polítiques i ONGs han convocat una primera manifestació pel proper diumenge 7 de febrer, a les 18 hores, a la Plaça de l’Ajuntament de València. Aquesta manifestació es sota el lema “el poble valencià contra la corrupció, tolerancia zero”.

En roda de premsa han intervingut Carles Xavier López, de la Coordinadora d’ONGDs, i Eva Grimaltos, presidenta de la Confederació AMPAS Gonzalo Anaya, en representació dels col·lectius convocants, que han assenyalat que la societat valenciana haurà de pagar un cost molt alt durant vàries generacions per tractar de revertir el dany social i econòmic que ha generat la corrupció sistemàtica, que s’ha donat mitjançat la instrumentalització institucional d’una minoria de dirigents polítics que han pervertit la política i hegemonitzat de manera mafiosa, com una trama criminal organitzada, per tal de delinquir i poder finançar il·legalment el PP, saquejant els diners públics i aprofitant-se individualment.

A més, exigeixen justícia i la depuració de tots els casos de corrupció al País Valencià perquè els polítics que han robat tornen tots els diners, siguen inhabilitats i tinguen les sancions penals corresponents, així com que s’investigue si el finançament il·legal del PP per si es pot invalidar els resultats electorals.

Per altra part, demanen que les institucions valencianes (Consell, Diputació i Ajuntament) es personen en els processos judicials, com acusació, per ser la veu de les valencianes i valencians en aquests processos.

Els convocants consideren que l’aforament polític en casos de corrupció no ha de ser la coartada per a no ser jutjats i condemnats com en el cas de Rita Barberá. Per això, demanen a les Corts Valencianes que convoquen un Ple Extraordinari per revocar el seu nomenament com senadora territorial. Ni aquesta persona ni altres imputades o investigades poden continuar representant el nostre poble en cap institució.

Finalment, han fet una crida a la participació de la societat valenciana en la manifestació el diumenge 7 de febrer de 2016, a les 18 de la vesprada, a la Plaça de l’Ajuntament de València.

València, 4 de febrer de 2016


Scroll al inicio