Pobresa Zero en Paterna, Ontinyent, Algemesí, Xirivella, Algemesí, Quart de Poblet i Canet d’en Berenguer

Ací pots vore imatges, vídeos, resums i notícies dels actes que va organitzar Pobresa Zero durant la Setmana contra la pobresa de 2015, que han sigut possibles gràcies a la tasca de totes i tots. Busca el teu municipi!

Paterna

Concentració a La Coma

La de Paterna va ser una de les primeres concentracions de la Setmana contra la pobresa. A les 20 hores del dimecres 14, desenes de persones es van reunir a la plaça del Mercat del barri de La Coma per a donar suport a Pobresa Zero.


Ontinyent

Pancarta a l'Ajuntament

El 13 d'octubre, l'Ajuntament d'Ontinyent va desplegar unapancarta de color blanc-símbol internacional de la lluita contra la pobresa- amb el logo dePobresa Zero. Més d'una desena d'ajuntaments valencians se sumaren a aquesta iniciativa.

Taula redona

El 14 es va celebrar la taula redona «Pobresa i processos migratoris», amb Juan Gil, de Pobresa Zero, Marga Barceló, tècnica de cooperació de Creu Roja, i José Luis Ferrer, president de Globalmon. Més de 30 persones van assistir a l'acte, que va tindre lloc a la Sala Previsora del Centre Social La Caixa.

Acte central

Finalment, el divendres 16 va ser el torn de l'acte central de la Setmana contra la pobresa, amb una concentració a la Plaça Major en la qual van participar la comunitat educativa i els entitats socials.

Xirivella

Pancarta a l'Ajuntament

L'ajuntament de Xirivellatambé va lluirlabanda blanca de Pobresa Zero. Es va unir així als més de deu ajuntaments valencians que es van sumar a aquesta iniciativa.Algemesí

Pancarta a l'Ajuntament

L'ajuntament d'Algemesí també va lluir la banda blanca de Pobresa Zero. Es va unir així als més de deu ajuntaments valencians que es van sumar a aquesta iniciativa que simbolitza la lluita contra la pobresa a tot el món.

Concentració

El plat fort de la Setmana contra la pobresa a Algemesí va arribar el 23 d'octubre -a Algemesí els actes commermoratius van tindre lloc una setmana després dels de la resta de municipis-. Una concentració va omplir la Plaça Major del municipi de la Ribera Alta amb centenars de persones que van deixar ben clar el que volien: pobresa zero.

Cine-forum

El 20 d'octubre es va organitzar un cine-forum amb la projecció de la pel·lícula «La buena mentira» de Philippe Falardeau, en el Casino Municipal .


Conferència de Francisco Rey

El 22 d'octubre va tindre lloc a al Patronat, Parc Salvador Castell, la conferència «Migrantes y refugiados ¿qué podemos hacer?. Claves para entender la crisis migratoria» a càrrec de Francisco Rey, codirector del «Instituto del Instituto de Estudios sobre Conflictos y Acción Humanitaria IECAH».

LEVANTE Algemesí se manifiesta contra la pobreza

ALGEMESÍ WEB Concentració a la Plaça Major per celebrar la Jornada contra la Pobresa amb “receptes contra la fam”


Quart de Poblet

Pancarta a l'Ajuntament

El de Quart de Poblet va ser un altre dels ajuntaments valencians que es van sumar a la commemoració de la Setmana contra la pobresa amb el desplegament de la banda blanca. símbol internacional de la lluita contra la pobresa.Canet d'en Berenguer

Pancarta a l'Ajuntament

També el consistori de Canet d'en Berenguer va lluir la banda blanca de Pobresa Zero en la seua façana. Es va unir així als més de deu ajuntaments valencians que es van sumar a aquesta iniciativa que simbolitza la lluita contra la pobresa a tot el món.

Concentració i vigília

El divendres 16 va ser el torn de la concentració contra la pobresa, sota el lema comú «Les persones primer:exigim governs responsables amb els drets humans». L'acte va tindre lloc a les 20 hores a la plaça Félix Rodríguez de la Fuente, i a continuació es va celebrar una vigília contra la pobresa.


Ontinyent inicia la campaña «Pobreza Cero» de sensibilización para la Erradicación de la Pobreza

Scroll al inicio