Atelier

Atelier és una organització no governamental, dedicada a la cooperació internacional per al desenvolupament, que duu a terme programes de cooperació conjuntament amb organitzacions de països d’Amèrica Llatina, especialment Colòmbia. Els seus camps d’actuació són els problemes i perspectives de les dones, el desenvolupament sostenible, el respecte del medi ambient, el desenvolupament de l’economia productiva, el cooperativisme i el respecte dels Drets Humans..
En el seu treball en educació al desenvolupament, disposa de programes de caràcter permanent, serveis d’informació i documentació, formació i producció de materials que tracten sobre les cultures dels països del sud, la situació de les dones en aquests països, la cooperació al desenvolupament i programes d’acció enfront de la violència contra les dones..
Respecte a la investigació, Atelier ha treballat en la cerca de noves alternatives de finançament de projectes de desenvolupament i en la posada en marxa de productes de finançament solidari. Així mateix, en els últims anys, s’ha dedicat a la lluita contra la corrupció, impulsant la creació del Observatori Ciutadà contra la Corrupció.

  • Sobre el terreno trabajamos en Actividades económicas, industriales, (micro) financieras y comercio justo, Derechos humanos, Género
  • En la Comunitat Valenciana hacemos actividades de Sensibilización y educación para la ciudadanía, Incidencia política, Movilización, Investigación, estudios, reflexión

Dónde estamos

  • 963423179 Plaza del Esparto, 5, bajos
    Valencia - 46001
    Valencia/València

Noticias

Agenda

  • Encuentros

    IV Jornadas Internacionales Mujeres, Derechos Humanos y Paz en Colombia

Empleo y voluntariado

Últimas ofertas de empleo y voluntariado

Scroll al inicio