Bases 8é Festival de Cinema Ciutadà Compromés

Des-d’ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) et presentem la 8ª edició del Festival Cinema Ciutadà Compromés que celebrarem del 10 al 19 d’octubre de 2022 en diferents punts i sales del País Valencià.

Un Festival que, fidel als seus principis, ha generat sinergies entre el sector audiovisual valencià i la ciutadania organitzada, amb associacions i col·lectius, que junt amb un cert suport de les administracions, practiquem la col·laboració i cooperació de models relacionals, característica del bon govern, aconseguint resultats òptims i impensables des de qualsevol altra manera. Hem aconseguit ser un Festival amb característiques singulars: audiovisuals valencians, de mirada compromesa amb la societat, fomentant la nostra llengua i acostant els audiovisuals a qualsevol indret del nostre allargat País. Sempre comptant amb la implicació de persones, entitats, i institucions molt variades. No som un Festival de catifa roja; però sí una mostra compromesa i ciutadana molt ambiciosa.

El VIII Festival Cinema Ciutadà Compromés aconsegueix ser un dels Festivals de referència al País Valencià, tant per les seues característiques i punt de vista com per les xifres. Aquest any hem reduït la durada del nostre festival. Hem considerat necessari fer un canvi en la manera de posicionar-nos i coordinar-nos, i esperem que siga de profit per poder crèixer i millorar.

Aquest catàleg vol facilitar la difusió i el coneixement dels audiovisuals produïts per un sector audiovisual valencià i que mostra un gran dinamisme, tant des del punt de vista industrial i professional, com des de la visió d’aquelles persones que s’inicien en la utilització de les imatges en moviment com a via per comunicar, reflexionar, emocionar i en definitiva inquietar, per tractar de millorar la nostra societat.

Scroll al inicio