SABORS I SABERS DE RUSSAFA. Jornades comunitàries per la salut, l’alimentació i la transició ecosocial.

  • Convoca: La Dula, Plataforma x Russafa, Grup de consum de Russafa, Joves per Russafa, AFA Alejandra Soler, AFA Jaime Balmes, Valencia Saludable, La Cantina de Russafa, Rolling Food,Universitat Popular Russafa, Centre de Salut de Russafa, CMJ Russafa Justicia Alimentaria
  • Precio: Actividades gratuitas
  • Mercado Russafa, La cantina, CMJ Russafa, Plataforma x Russafa
    Barrio Ruzafa
    Valencia,

Vos escrivim des de JUSTICIA ALIMENTARIA per compartir-vos aquestes jornades comunitàries sobre salut, alimentació i transició ecosocial que celebrem dijous 19 i divendres 20 d’octubre en diferents punts del barri de Russafa. Són el resultat d’un treball comunitari molt enriquidor que hem desenvolupat al llarg dels últims mesos, on ens hem implicat un bon grapat d’associacions, col·lectius i equipaments públics per tal de pensar com treballar sobre aquestes qüestions des del barri de Russafa, en un moment en el qual treballar des de lo públic-comunitari per donar respostes a la crisi climàtica es torna més necessari que mai.

Com podeu veure en el cartell, hem organitzat dos dies plens d’activitats: visites escolars al mercat amb una gimcana on aprendre sobre alimentació saludable i responsable; tallers oberts de cuina saludable, responsable i de temporada; una ruta de marxa nòrdica pels actius de salut i alimentació del barri i acabarem amb una xerrada de cloenda sobre sabers comunitaris per a la transició ecosocial, on tenim el luxe de comptar amb YAYO HERRERO. Vos enviem adjunt el cartell amb tots els detalls del programa.

Hem pensat que podria ser del vostre interés, estarem encantades de comptar amb la vostra participació i agraïm molt si ens podeu tirar una mà amb la difusió.

Scroll al inicio