Propostes Comunitáries cap a la Sobirania Alimentària. Intercanvi d’experiències entre Guatemala i País Valencià

Us convidem dijous que ve 26 de gener, a les 11.30, al Cabanyal Horta, a la trobada Propostes Comunitáries cap a la Sobirania Alimentària. Intercanvi d’experiències entre Guatemala i País Valencià.

Tindrem el plaer de rebre la visita de la companya Mercedes Monzón, del col·lectiu Madreselva de Guatemala, organització ecologista autònoma amb més de vint anys d’existència treballant en la defensa dels béns naturals i la biodiversitat.

Dos dels principals eixos de treball de Madreselva són la sobirania energètica i la sobirania alimentària. Així, ens agradaria aprofitar la seua visita per a generar un espai de diàleg i intercanvi d’experiències, per a enfortir-nos mútuament i teixir aliances.

A més de Mercedes Monzón, de Madreselva, també comptarem amb la participació de Silvia Sánchez (Cabanyal Horta), Alba Mompó (Per l’Horta) i Nuria Pascual (Perifèries). La trobada és oberta a totes les persones que estiguen interessades, independent de si formen part o no d’alguna organització.

Us esperem!

Per al dinar, us recomanem que ens confirmeu assistència enviant un missatge a aquest mateix correu: info@periferies.org

Scroll al inicio