Jornada: Producció audiovisual valenciana i ciutadania, una sinergia necessària

  • Convoca: ACICOM
  • Sala Berlanda de la Filmoteca. Edificio Rialto
    Plaza del Ayuntamiento 17
    València, 46002

Des d’ACICOM, amb el suport de l’IVC (Institut Valencià de Cultura) , hem organitzat aquesta Jornada on volem generar sinergies entre la producció audiovisual valenciana que genera continguts socials i els moviments ciutadans que volen utilitzar noves vies de comunicació, tots ells per millorar i transformar la societat.

Volem posar en comú necessitats, problemes detectats, possibles alternatives de solució, o simplement conèixer-nos i generar possibles aliances i projectes en comú. En definitiva generar sinergies que ens facen millorar la situació actual, tant del sector audiovisual com de les capacitats de comunicació de les organitzacions socials per aplegar millor a la ciutadania.

Volem crear sinergies entre l’ecosistema audiovisual valencià. Un ecosistema que en massa ocasions no aprofita les aliances necessàries per aconseguir millors resultats. Estem parlant de productores i creadores audiovisuals i d’entitats socials, però també de les institucions, governs i mitjans de comunicació, especialment À Punt.

T’invitem a participar i dir la teua, junt amb un ample ventall d’agents que actuen en l’ecosistema audiovisual valencià des del punt de vista dels continguts socials i transformadors.

Scroll al inicio