Curs ARTivisme per a la transformació social 2.0

  • Convoca: SETEM Comunitat Valenciana
  • Número de plazas: 20
  • Precio: 40€, es realitzarà la devolució amb el 80% d'assistència
  • CVONGD, Alberg Argentina de l'IVAJ (Benicàssim) i La Repartidora
SETEM Comunitat Valenciana impulsa una nova edició del curs ARTivisme per a la transformació social 2.0 aquest any en el marc de la Campanya Banca Armada. Proposem una metodologia dinàmica, activa, que combine la teoria dels estudis de pau i desenvolupament amb l’acció transformadora, incorporant tallers on es treballaràn tècniques pròpies del teatre social i polític orientades a la creació d’accions de carrer.

La formació consta de tres blocs on reflexionarem sobre l’impacte del sistema econòmic actual i els límits del creixement amb el periodista i activista Juan Bordera; coneixerem la campanya Banca Armada i altres campanyes de SETEM; abordarem el paper del militarisme per sostindre el nostre model de vida i les aportacions del feminisme amb la Tica Font (Centre Delàs i WILPF); coneixerem respostes ciutadanes des de l’activisme pacifista i noviolent amb Antimilitaristes-MOC València i ens informarem del què hem de tenir en compte sobre els aspects legals de l’activisme amb Amnistia Internacional València. A més, realitzarem un taller sobre estratègies de comunicació per a les nostres accions d’activisme amb la Marta Caravantes, i cada dia finalitzarem portant al propi cos alló parlat durant la jornada amb l’acompanyament de Rocambolesc Teatre, qui ens guiarà al llarg del curs amb tres sessions del taller “3, 2, 1… Acció!” per a construir una acció de carrer basant-nos en tècniques de teatre social amb l’objectiu d’implementar-la un cop finalitzat el curs. Vols sumar-te al grup d’activistes de la campanya Banca Armada? Apunta’t ja!

Descarrega’t el programa en aquest link!

Pots realitzar la teua inscripció omplint aquest formulari. Places limitades!

Sessió informativa: 20 de gener a les 18h (a la CVONGD, C. Moro Zeit, 9 baix esquerra – València)

Llocs, dates i horari:

Bloc 1: 28 de gener 2023, de 10h a 13.30 y de 15h a 17.30h, a la Coordinadora Valenciana d’ONGD (C. Moro Zeit, 9 baix esquerra – València)
Bloc 2: 11 i 12 de febrer (cap de setmana de convivència a l’Alberg Argentina de l’IVAJ)
Bloc 3: 25 de febrer, de 10h a 13.30 y de 15h a 17.30h, a La Repartidora (C. del Reverend Rafael Tramoyeres, 8 – Benimaclet – València).

Preu: Aquest curs té una taxa de 40€ en formalitzar la inscripció i que, un cop finalitzat el curs, es tornaran si s’ha assistit a totes les sessions. Cal realitzar l’ingrés corresponent abans del començament del curs al compte:  ES40 1491 0001 2310 0803 1823, tot enviant un correu amb el justificant de pagament a educacioncv@setem.org

El cost del cap de setmana de convivència correrà a càrrec de les participants (uns 20€ amb pensió complerta, revisable segons situació individual. Contacta’ns per a més informació).

Contacta’ns al (34) 722 732 935 o escriu un correu a educacioncv@setem.org

* Aquest curs està subvencionat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica en el marc del projecte “De la Banca Aramada a la la Banca Ètica. Fase IV: Per una ciutadania i una universitat pública sensibilitzada i mobilitzada pel foment de la pau i dels ODS a la Comunitat Valenciana”.

Scroll al inicio