Conferència “Activisme contra la guerra. Guerra contra l’activisme: Pegasus, eines de control social”

Els pròxims divendres 27 i dissabte 28 de maig tindrà lloc a València una nova trobada de la 2a Escola Pacifista del Centre Delàs “Recerca i activisme local-global per evitar la guerra i construir pau”.

Aquest cinquè mòdul del cicle formatiu en activisme pacifista començarà amb la conferència “Activisme contra la guerra. Guerra contra l’activisme: Pegasus, eines de control social. Hem de tindre por a ser activistes? És perillós denunciar el negoci de la guerra?” i es comptarà per al debat amb la participació de:

  • José Antonio Bautista, com a periodista expert. Director d’investigacions periodístiques a Porcausa i col·laborador del diari The New York Times.
  • Teresa de Fortuny, com a experta en indústria militar i de seguretat. Investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau (online)
  • David Fernández, com a activista espiat. Periodista i activista social (online)
  • Luis Arbide, com a activista antimilitarista. Miembro de la comisión ‘La Guerra Empieza Aquí’ de Ongi Etorri Errefuxiatuak
  • Cristina Ramón, com a activista per les ONG. Presidenta de la Coordinadora Valenciana d’ONGD

Moderarà l’acte la periodista Majo Siscar i el presentarà el coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, Jordi Calvo.

Scroll al inicio