Cine Fórum: «Flores en la Basura»

Dijous 27 de juny, a les 18.30 hores, la sala d’actes de la seu de CCOO PV a València acollirà una nova sessió de la filmoteca programada per la Secretaria de Cultura, en col·laboració amb la Federació de Pensionistes de CCOO PV, OXFAM-Intermón, Justícia Fiscal i la Regidoría de Cooperació del Ajuntament de València.

“FLORES EN LA BASURA es, sencillamente, una joyita”.

(Inmaculada Sánchez. EL SIGLO).

'Flores en la basura’ reflexiona sobre la profunda recessió econòmica que hem travessat i fa una crida a l'ofensiva de les majories socials treballadores que han patit les conseqüències humanes i socials més pernicioses de la crisi.

La seua projecció i el debat suscitat al seu voltant s’emmarquen en un dels dos eixos escollits per a la programació d'enguany de la filmoteca: Memòria històrica en clau valenciana i revolucions socials.

La revolució propera a l'abast de totes nosaltres

El documental alterna la projecció seqüencial d'intervencions de protagonistes directes de la crisi en primera persona i, d'analistes i experts socials, que van desgranant i filant la recent etapa de crisi sistèmica, des dels testimoniatges, les vivències i les situacions crítiques dels qui han patit els seus pitjors efectes en forma d'atur, de desnonament, de precarietat o d’exclusió social.

En el film es van desentranyant les perversions d'un sistema orquestrat perquè els rics siguen més rics i els pobres més pobres, per acabar acaronant l'esperança de combatre aquesta injusta andanada mitjançant la solidaritat, la unitat i la lluita de les majories socials treballadores.

Podeu veure el trailer aquí:

https://vimeo.com/320763415

Més informació de la projecció i col·loqui al web de CCOO PV:

http://www.pv.ccoo.es/noticia:389877–Projeccio_i_col_loqui_%E2%80%98Flores_en_la_basura%E2%80%99

Esdeveniment al facebook:
https://www.facebook.com/events/2059317320832685/

Scroll al inicio