7a Fira de la Biodiversitat Cultivada

RESERVA LA DATA:

Divendres 31 de maig i dissabte 1 de juny, celebrem la 7a edici贸 de la Fira de la Biodiversitat Cultivada, aquest any en l'Estaci贸 Biol貌gica de Torretes, a Ibi (Alacant).

Molt prompte compartirem el programa d'activitats, per貌 s铆 vos avancem que ser脿 una Fira molt especial, en un entorn excepcional i que dissabte 1 de juny coincidirem amb la V Fireta de l'Herbero!!!

Biodiversitat cultivada, biodiversitat forestal… herberet de la Serra de Mariola… tallers, concerts, informaci贸, mostra de varietats locals, intercanvi de llavors…

Reserveu les dates i ens veiem a la Fira per a celebrar la nostra biodiversitat!!!RESERVA LA FECHA:

Viernes 31 de mayo y s谩bado 1 de junio, celebramos la 7.ª edici贸n de la Feria de la Biodiversidad Cultivada, este año en la Estaci贸n Biol贸gica de Torretas, en Ibi (Alicante).

Muy pronto compartiremos el programa de actividades, pero s铆 os avanzamos que ser谩 una Feria muy especial, en un entorno excepcional y que s谩bado 1 de junio coincidiremos con la V Fireta del Herbero!!!

Biodiversidad cultivada, biodiversidad forestal… herbero de la Sierra de Mariola… talleres, conciertos, informaci贸n, muestra de variedades locales, intercambio de semillas…

Reservar el finde… y nos vemos en la Feria para celebrar la biodiversitat!!!!

Ir arriba