ConvocatòriesComparteix aquesta pàgina

20 juliol 2018

Generalitat Valenciana: Convocatòria 2018 subvencions a ONGD de projectes d'acció humanitària d'ajuda a les víctimes de desastres naturals i conflictes armats, o a poblacions en situació de vulnerabilitat.

Generalitat Valenciana: Convocatòria 2018 subvencions a ONGD de projectes d'acció humanitària d'ajuda a les víctimes de desastres naturals i conflictes armats, o a poblacions en situació de vulnerabilitat.

Les sol·licituds es presentaran en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el DOGV.


Font: DOCV nº 8267 dijous 5 d´abril 2018


B) SUBVENCIONS I BEQUES

Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació

RESOLUCIÓ de 29 de març de 2018, de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, per la qual es convoquen, per a l'any 2018, subvencions a organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD), per al finançament de projectes d'acció humanitària d'ajuda a les víctimes de desastres naturals i conflictes armats, o a poblacions en situació de vulnerabilitat extrema. [2018/3276]

 B) SUBVENCIONS I BEQUES

Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació

Extracte de la Resolució de 29 de març de 2018, de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, per la qual es convoquen, per a l'any 2018, subvencions a organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD), per al finançament de projectes d'acció humanitària d'ajuda a les víctimes de desastres naturals i conflictes armats, o a poblacions en situació de vulnerabilitat extrema. [2018/3351]


Enllaç web Base nacional de Subvencions: http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index

Enllaç Web seguiment de les convocatòries: http://www.cooperaciovalenciana.gva.es/convocatorias_2018

Enllaç Web de la Direcció general amb informació de les novetats de les convocatòries: Novetats de les convocatòries de 2018


 • Les sol·licituds es presentaran en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
 • Convocatòria està dotada amb un import total de 1.000.000 euros, dels quals 600.000 destinats a finançar despeses corrents, i 400.000 a despeses de capital.
 • L'import màxim de la subvenció a percebre, per a cada projecte, no podrà ser superior a 150.000 euros, amb un termini d'execució màxim de 12 mesos.
 • Les actuacions a subvencionar en la present convocatòria consistiran en projectes d'acció humanitària, que hauran de complir els requisits següents:

  a) Respondre a la finalitat objecte de la convocatòria i s'ha d'emmarcar en els principis de l'acció humanitària reconeguts internacionalment.

  b) Hauran de prioritzar les persones en situació de major vulnerabilitat en les crisis humanitàries.

  c) Podran executar-se en qualsevol país per a contribuir a donar resposta a les necessitats de vulnerabilitat de les persones que anualment pateixen crisi provocades per desastres i conflictes de diversa índole.

  d) Països, regions o territoris prioritaris amb atenció especial:

  – Territoris palestins i població refugiada palestina.

  – Territoris del Sahel.

  – Població sahrauí.


juliol 2018

LMXJVSD
25 26 27 28 29 30 1
Formación Interna: El Reglamento Europeo de Protección de Datos. Cómo afecta a nuestra manera de trabajar 2 ABIERTA Inscripción de Curso de formacion para ONGD: Generación y explotacion de datos abiertos para el desarrollo 3 4 Talleres gratuitos: cómo hacer un plan de marketing y comunicación de ONG 5 Encuentro: Educacion popular para los movimientos sociales con Janaina Strokaze 6 Proyeccion documental: "Tigernut, la patria de la mujeres íntegras" 7 8
Cursos de Formació: Els ODS als municipis valencians 9 XERRADA: Juguem a les finances alternatives: role playing de banca ética 10 Speak-out en la Escuela Universitaria de Enfermería La Fe-Valencia 11 Proyeccion documental: "Tigernut, la patria de la mujeres íntegras" 12 ABIERTA Inscripción de Curso de formacion para ONGD: Generación y explotacion de datos abiertos para el desarrollo 13 X Feria de Voluntariado en Segorbe (Castellón) 14 EL FESTIVAL DE CINE DE L’ALFÀS DEL PI ACOGE EL PROYECTO ‘VIENTOS DEL PUEBLO SIRIO’ 15
16 17 18 CURS 11. REFUGIATS, DESPLAÇATS, MIGRATS, OBLIDATS. ENTRE EL DRET I LA INDIFERÈNCIA 19 20 Trobades de xiquetes i xiquets saharahuis en La Vall D´Uixò 21 22
23 24 25 26 27 ¿Que esta pasando en Nicaragua? Caravana de solidaridad internacional con Nicaragua 28 29
30 Concentració pel tancament dels Centres d´Internament de´Estrangers CIEs NO 31 1 2 3 4 5

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

VIAJES SOLIDARIOS, TURISMO RESPONSABLE, CURSOS DE COOPERACION EN TERRENO O VOLUNTARIADO INTERNACIONAL

SUMAR: WEB DE PARTICIPACIÓN DE QUORUM GLOBAL

BANCA ARMADA

FIRMA PARA EXIGIR EL FIN A LAS AGRESIONES CONTRA MANIFESTANTES PACÍFICOS EN GAZA

ODUSALUD, OBSERVATORI DEL DRET A LA SALUT CV

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO