PropostesComparteix aquesta pàgina

23 agost 2017

TALLER BALANÇ SOCIAL #EMPRESESAMBVALORS #FINANCESETIQUES

TALLER BALANÇ SOCIAL #EMPRESESAMBVALORS #FINANCESETIQUES

La Red Enclau ha fet un Taller de "Balanç Social" i la Memòria de Sostenibilitat, unes molt interesants ferramentes per mesurar i tenir una fotografia sobre l'impacte social i mediambiental de les nostres entitats.

 TALLER BALANÇ SOCIAL #EMPRESESAMBVALORS #FINANCESETIQUES

 Saps quin és l'impacte social i mediambiental de la teua entitat?

T'agradaria mesurar-lo?

Al següents enllaços teniu els vídeos que hem fem on podreu escoltar als experts. Vos convidem a visitar el Canal de Youtube

  

Aquests dies Red Enclau ha fet un Taller de Balanç Social que té dóna respostes  aquestes qüestions de la mà dels experts en la matèria. Entitats, estudiants universitaris , empreses i ongds hem conegut les ferramentes per a fer el Balanç Social i la Memòria de Sostenibilitat de les nostres entitats

L’activitat s’ha dividit en tres sessions que vos contem.

  1. En la primera jornada Maria Amigo , de l’entitat l’Economia del Bé Comú,  va parlar de com fer el Balanç Social, La Matriu del Bé Comú, tal com ells l’anomenen.  Es tracta d’un informe social que fa la fotografia de teua entitat; és a dir mostra què està fent i com. En l’actualitat més de 20 empreses valencianes fan balanç social amb la matriu del bé comú. Un exemple empresa valenciana que ho fa es Ètica Patrimonios EAFI,  Jose Gámiz, membre de l’entitat ens va contar els avantatges.
  2. Xarxa d'Economia Solidària (XES) va protagonitzar el segon dia de taller explicant la necessitat que tenen les entitats de fer una memòria d'informació no financera que ensenye el seu cor. La pregunta que ens fem és.. Què fa la teua empresa, com i que pot fer per millorar el seu entorn?  Què és el Mercat Social? I fem una aposta per formar part?
  3. La tercera sessió va tractar sobre La Memòria de Sostenibilitat.  Jose Portilla del Centre de Formació de La Florida i Manuel Fornás, tècnic de la Conselleria d’Economia,  van explicar com fer-la.  També vam conèixer-les avantatges i les ajudes  que dona l’administració tant per fer el Balanç Social , com la Memòria de Sostenibilitat.


Paco Álvarez, el director general de la Conselleria d’Economia va tancar el taller recordant  que, ‘  l’economia sempre es social i les empreses han de mostrar que fan per la societat, per les persones, pel medi ambient ,  col·laborant així en la transformació social’


L'activitat s'emmarca dins del Conveni que Red Enclau tenim amb la Generalitat Valenciana per a la difusió de les finances ètiques.

 Teniu més informació a Facebook i Twitter

agost 2017

LMXJVSD
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

COMPRA PÚBLICA ÈTICA

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

MANIFEST POBRESA ZERO OCTUBRE 2016: LES PERSONES I EL PLANETA PRIMER, CONTRA LA POBRESA JUSTÍCIA FISCAL

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

ODUSALUD, OBSERVATORI DEL DRET A LA SALUT CV