ComunicatsComparteix aquesta pàgina

28 abril 2017

Formació: Diàlegs per a l’enfortiment de la Cooperació valenciana per al Desenvolupament

Formació: Diàlegs per a l’enfortiment de la Cooperació valenciana per al Desenvolupament

Jornades de formació en Castelló, Alacant-Elx i València dirigida al personal tècnic de les Administracions Públiques, personal responsable de la política de Cooperació per al Desenvolupament en els municipis i les ONGD.

DESCARREGAR CARTELL

 

Tota la informació en la web: www.cvongd.org/dialogoscooperacion

'Diàlegs per a l’enfortiment de la Cooperació valenciana per al Desenvolupament' es planteja com un espai de formació, reflexió i proposta col·lectiva adreçat a entitats locals, organitzacions socials i comunitat universitària per a millorar la cooperació internacional per al desenvolupament realitzada des de la Comunitat Valenciana.

La Cooperació Descentralitzada, i més concretament aquella realitzada des dels ajuntaments, te el seu origen en les demandes ciutadanes que exigien als seus governs més propers una implicació davant els problemes i reptes del desenvolupament. Uns problemes de caràcter global en els que cada vegada de forma més clara es reconeix el necessari paper que deuen jugar els governs locals i autonòmics. La solidaritat i la cooperació internacional constitueixen, a més, una de les eines més potents per a la presa de consciència i la creació d’una ciutadania global.

El programa d’accions de formació i diàleg que es presenta a continuació, i que es realitzarà a Castelló, València i Elx/Alacant, pretén ser un instrument útil per als agents valencians de cooperació, no només per a millorar la qualitat de la nostra ajuda, sino també per tal de facilitar la construcció d’una política de cooperació descentralitzada a l’alçada de la corrent solidària que la va impulsar. Una política que done resposta als reptes que actualment planteja el desenvolupament, tan rellevants com la sostenibilitat, l’equitat, la coherència de polítiques i la governança, i que demanda, per a això, una participació decidida i estratègica dels governs locals i la ciutadania.

S’han programat tres cicles de diàlegs, per tal de facilitar la participació al major número possible de representants de municipis de la Comunitat Valenciana. Les dates de celebració i el programa.

ELX/ALACANT

Dimecres 28 d’octubre, 4 i 11 de novembre 2015

Centre de Congressos Ciutat d’Elx i Seu Universitària Ciutat d’Alacant

Tota la informació
Formulari d'inscripció 4 i 11 de novembre

DESCARREGAR PROGRAMA COMPLET


VALÈNCIA

Dijous 29 d’octubre, 5 i 12 de novembre 2015

Facultat de Ciències Socials, Campus de Taronjers, Universitat de València

Tota la informació
Formulari d'inscripció 5 i 12 de novembre

DESCARREGAR PROGRAMA COMPLET


CASTELLÓ

6, 27 d’octubre, 3 i 17 de novembre 2015

Edifici “Hucha” Caixa Castelló

Veure programa complet

Formulari d´Iscripcion: da 27 d´octubre y 3 de novembre 

 

 

DESCÀRREGES


 

Si voleu complementar la vostra formació i aprofundir en els coneixements posats a la vostra disposició en el curs, podeu descarregar i consultar els següents informes:

 

 

 

Orientacions per a la Planificació para el desenvolupament en entitats locals de la Comunitat Valenciana (Valencià).

 Orientaciones para la planificación de la cooperación para el desarrollo en entidades locales de la Comunitat Valenciana (Castellano).

 

 


Orientaciones para la rendición de cuentas en materia de cooperación internacional para el desarrollo para entidades locales de la Comunitat Valenciana.

 

 

 

La política de cooperación internacional para el desarrollo del Ayuntamiento de Quart de Poblet: una apuesta desde la participación y el compromiso con el desarrollo.

 

 

 

La cooperació per al desenvolupament a la Comunitat Valenciana (Valencià)

La cooperación para el desarrollo en la Comunidad Valenciana (Castellano)

 

 

 

'Diàlegs per a l’enfortiment de la Cooperació valenciana per al Desenvolupament' es planteja com un espai de formació, reflexió i proposta col·lectiva adreçat a entitats locals, organitzacions socials i comunitat universitària per a millorar la cooperació internacional per al desenvolupament realitzada des de la Comunitat Valenciana. 

abril 2017

LMXJVSD
27 28 29 30 31 Seminario: "La información sobre refugiados y desplazamientos" 1 PayaSOSpital cumple 18 años de trayectoria y lo celebra el Día del Corazón de Narices 2
#ForaParadisosFiscals 3 Formación para el profesorado en la Comunitat Valenciana sobre huerto escolar y soberanía alimentaria 4 Cooperación desde la Soberanía Alimentaria y los Feminismos 5 15 ANYS DE SOLIDARITAT AMB LA VALL DE LOGONE 6 Las mujeres de RD Congo, protagonistas de una exposición itinerante en farmacias de Valencia 7 8 La Gala de Danza solidaria de Ayuda en Acción en Alicante cumple 20 años 9
10 Curs Gestió Bàsica de les Entitats no Lucratives (X edició) 11 mesa redonda “Crisis de Refugiados: Acciones desde el aula” y exposición “Refugio Ilustrado: entre el ataúd y la maleta” 12 Viaje del Riff al Erg-Chebbi – Abril 2017 13 Campo de Voluntariado de l’IVAJ en el Sáhara 14 15 16
17 18 Cine DDHH: Pussy Riot, una plegaria punk 19 Diálogos sobre nutrición y sistemas agroalimentarios sostenibles 20 21 Tuiza "Brodant la revolta" 22 23
24 Xarrada sobre Economia del Bé Comú (EBC) 25 Taller voluntariado y Gestión del Tiempo 26 Presentación del Documental: "Jo Vaig a l'Escola" 27 Taller voluntariado y Gestión del Tiempo 28 Generamos Igualdad - III Marcha de la Antorcha 29 Incripción abierta: II Jornadas de la Red Sanitaria Solidaria de Castellón 30
1 2 3 4 5 6 7

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

#RENTATERAPIA MARCA LA #XSOLIDARIA EN TU DECLARACIÓN DE LA RENTA

VÍDEO III NIT SOLIDARIA POBRESA ZERO 2016 DÓNA´M LA MÀ

CERAI PIDE LA PROHIBICIÓN DEL GLIFOSATO EN LA UE

COMPRA PÚBLICA ÈTICA

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

MANIFEST POBRESA ZERO OCTUBRE 2016: LES PERSONES I EL PLANETA PRIMER, CONTRA LA POBRESA JUSTÍCIA FISCAL

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

ODUSALUD, OBSERVATORI DEL DRET A LA SALUT CV