PropostesComparteix aquesta pàgina

21 agost 2018

CAMPANYA de Medicaments per a Baasneere (Burkina Fasso)

CAMPANYA de Medicaments per a Baasneere (Burkina Fasso)

Recollida en farmàcies d´Algemesí fins al 16 de novembre

 

 

 

Un any més, alguns voluntaris d’ALGEMESÍ SOLIDARI viatjarem a Baasneere, el poble de Burkina Faso amb el que els algemesinencs estem agermanats des de fa un temps. Aquesta vegada, les prioritats que ens hem marcat són l'educació i la sanitat. I ara volem insistir-vos especialment en aquest segon aspecte. Efectivament, els dèficits en sanitat, salut pública i atenció mèdica són inimaginables per a una societat que compta amb els estàndards de la nostra. Imagineu-vos tota la atenció i mitjans que disposem i quan que ho valorem. Tant que a molts racons d'Espanya han hagut mobilitzacions ciutadanes en quant s'ha vist perillar el sistema d'atenció universal i pública.

Dons bé, a Baasneere no es pot ni somiar amb un centre d'atenció primària dotat de les possibilitats tècniques i el personal que tenim a Algemesí. Menys encara amb un hospital com els que tenim tan a prop. Les prioritats, com podeu comprendre, són unes altres ben diferents. En aquell indret els passos a donar són molt més humils, tot i que l'atenció mèdica va fent-se cada vegada més present en forma de personal assistencial. Amb tot, podeu fer-vos una idea de la situació si vos diem que a Baasneere no hi ha cap metge, solament dues infermeres que fan tots els possibles per atendre a la població.

Com en cada acció que volem dur a terme a aquell poble africà, els preguntem què necessiten exactament. I una cosa que sol ser habitual és el medicament. Un producte de consum tan extens per a la nostra societat, és un bé molt preat en aquell racó del món. Des d'ALGEMESÍ SOLIDARI vàrem pensar en la possibilitat de fer una recollida de medicaments que els pogueren ser útils. Per això, hem muntat una campanya que tindrà lloc entre els dies 1 d’octubre i 16 de novembre. En ella participaran les 10 farmàcies del poble. Aquell que desitge col·laborar podrà anar a la seua farmàcia, triar d’un llistat de medicaments aquell que considere convenient i ell mateixa el dipositarà dins d'una urna transparent i totalment tancada. Quan en desembre fem el camp de treball portarem tots els medicaments de la solidaritat dels ciutadans i ciutadanes d’Algemesí a Baasneere.

Gràcies per fer un món millor.

 

ALGEMESÍ SOLIDARI


http://www.algemesisolidari.org/

agost 2018

LMXJVSD
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 Exposició i col·loqui #EllesTrien a Cinctorres 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

FUTURO EN COMUN

VIAJES SOLIDARIOS, TURISMO RESPONSABLE, CURSOS DE COOPERACION EN TERRENO O VOLUNTARIADO INTERNACIONAL

SUMAR: WEB DE PARTICIPACIÓN DE QUORUM GLOBAL

BANCA ARMADA

ODUSALUD, OBSERVATORI DEL DRET A LA SALUT CV

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO