Agenda 21 juny 2019Comparteix aquesta pàgina

16 juny 2019

CINEMA FÒRUM: “LA GUERRA EMPIEZA AQUÍ”

21 juny 2019: CINEMA FÒRUM: “LA GUERRA EMPIEZA AQUÍ”

Lloc: Radio City València (Carrer de Santa Teresa, 19)Obri mapa al lloc

Hora d'inici: 18:30

Hora de fin: 20:30

Entitat: Ayuntamiento de València, Oxfam Intermon

Oxfam Intermón, amb la col·laboració de la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l'Ajuntament de València, Radio City i Amnistía Internacional organitza la projecció del documental "La guerra comienza aquí" amb l'objectiu d'assenyalar la responsabilitat política de les administracions públiques espanyoles per a regular el comerç i la venda d'armes a governs que no compleixen amb els tractats europeus i internacionals.

Des d'abril de 2015, Iemen ha estat immersa en una guerra en la qual ambdós bàndols lluiten per a controlar ports i ciutats clau al país. Al voltant de 22,2 milions de persones, el 75% de la població, necessiten assistència humanitària i protecció.

No volem continuar sent còmplices d'aquestes atrocitats, per tant, considerem que és fonamental visibilitzar i generar debat entorn del comerç d'armes espanyoles que nodrixen aquests conflictes. Armes produïdes moltes vegades per empreses que es troben molt prop de les nostres cases i que són usades contra la població civil.

En aquest sentit, fa 20 anys que treballem amb organitzacions locals com Amnistia Internacional, Greenpeace i FundiPau, sota la campanya ARMAS BAJO CONTROL, a través de la qual tractem d'oferir propostes de canvi i denunciar el risc que s'autoritzen exportacions d'armes a països en conflicte o que violen els drets humans.

Guerra Hemen Hasten Da. La guerra comença ací

La idea de fer el documental naix a partir de la figura del bomber Ignacio Robles, qui es nega a participar en un embarque d'armes amb destinació a Aràbia Saudita en el Port de Bilbao. La seua negació visibilitza el fet que des d'Euskadi s'estaven enviant regularment armes destinades al conflicte de Iemen que són usades contra la població civil. A partir d'eixe moment, diversos grups socials comencen a realitzar mobilitzacions entorn de la indústria armamentística.

El film narra la història i el present de la producció d'armes a Euskal Herria, així com els foscos interessos i implicacions d'aquest comerç d'armes a Iemen. Es tracta d'una obra que relata amb cruesa que la guerra no és una qüestió tan llunyana com ens creiem i que parteix de les nostres pròpies costes.

Te la perdràs? La projecció i fòrum posterior tindrà lloc el divendres 21 de juny de 18.30 h a 20.30 h en Radio City València (Carrer de Santa Teresa, 19).

Reserveu les vostres plaçes açí: bit.ly/2HBvTw1

Us esperem!

Més informació

juny 2019

LMXJVSD
27 28 29 30 31 II semana del refugio 1 2
Formación interna: Comunicar para transformar. Cómo construir nuevos discursos, usar herramientas innovadoras y medir el impacto. 3 "Cas Blasco, una experiencia de lluita contra la corrupció" 4 PASAR A LA ACCIÓN: Propuestas de Cambio Social - Mesa de debate "Igualdad de Genero y defensa de derechos de las mujeres" 5 a Filmoteca de CCOO PV projecta el documental ‘Encontres d’exili’ 6 VII Cena del Hambre 7 Presentación del proyecto “La sostenibilitat al Plat (fase III): Tejiendo redes alrededor de los comedores escolares sostenibles” 8 9
Presentación del informe Discriminación de origen 10 Proyección y charla del documental "Tigernut, la patria de las mujeres íntegras" 11 Formación interna: Comunicar para transformar. Cómo construir nuevos discursos, usar herramientas innovadoras y medir el impacto. 12 Defensora en perill: Acte informatiu 13 Día mundial de las personas refugiadas 2019: II Marcha a la Serra Grossa 14 Campionat de futbol DMR 15 16
Charla - Coloquio "Mujeres indígenas vs Multinacionales. El caso de Guatemala" 17 Nicaragua y la Crisi de Derechos Humanos en Centroamérica 18 19 Presentació Informe Anual CEAR, La Situación de les persones refugiades a Espanya i Europa 20 Trivial Feminista 21 22 València canvia pel clima 23
24 25 26 Balance Social Básico- carta de presentación de las entidades sociales. Paso a paso y problemas. 27 28 Manifestación del Orgullo 29 Concursos de microrelats i fotografia de València Acull 30
1 2 3 4 5 6 7

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

LA CVONGD REP EL SEGELL DE “TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN”

POLÉTIKA

MANUAL DE ESTILO DE LA CVONGD #ERESPARTEDELACOORDI

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO