AgendaComparteix aquesta pàgina

8 juliol 2020

ACTE EN COMMEMORACIÓ DEL 43 ANIVERSARI DE LA PROCLAMACIÓ DE LA  REPÚBLICA ÀRAB SAHRAUÍ DEMOCRÀTICA

26 febrer 2019: ACTE EN COMMEMORACIÓ DEL 43 ANIVERSARI DE LA PROCLAMACIÓ DE LA REPÚBLICA ÀRAB SAHRAUÍ DEMOCRÀTICA

A les 19:00 a l'Aula Seminaris del Centre Cultural La Nau, C/ de la Universitat, 2.

Lloc: Aula Seminaris del Centre Cultural La Nau, C/ de la Universitat, 2.

Hora d'inici: 19:00

Entitat: CERAI - Centro de Estudios Rurales y de Agricultura Internacional

El pròxim dia 27 de febrer es commemora el 43 aniversari de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica. Antecedents; El 27 de febrer de 1976, es proclamava la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), un dia després de l'eixida de l'últim soldat espanyol de què fora 53 província espanyola.

Enguany es complixen ja 43 anys d'exili, de diàspora i de resistència en els territoris ocupats. El poble sahrauí seguix hui esperant una solució pacífica a tants anys d'injustícia. Amb motiu d'este esdeveniment, des de l'acabada de crear Plataforma Valenciana de Solidaritat amb el Poble Sahrauí, s'està organitzant un acte, junt amb la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià, la Delegació del Front Polisario a València i l'associació de sahrauís a València Zemmur.

L'acte constarà de tres parts, una primera on es farà una exposició del conflicte sahrauí des del punt de vista polític, a càrrec d'Alali Emboiric Mohamed (Delegat del Front Polisario a València) , els Drets Humans en el Sàhara Occidental, a càrrec de Javier de Lucas (Director de l'institut de drets humans de la UV) i l'espoli dels Recursos Naturals del Sàhara Occidental, a càrrec d'Hassina Mhamed Khadad (Advocada CEAR-PV i membre fundadora de la 'Asociación professional d'advocats sahrauís a Espanya (APRASE). Modera la taula Esjaba Messoud ElGadi (Activista Sahrauí i estudiant de Dret i Ciències Polítiques a la UV).


Una segona part, on s'han invitat als partits polítics que formen l'Intergrup pel Sàhara, de Les Corts Valencianes. On podran exposar els seus compromisos amb el poble sahrauí. I finalment, comptarem amb la presentació del llibre “El Sàhara, la terra promesa” de Vicent Garcia Devís I publicat por la Institución Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació.

 


juliol 2020

LMXJVSD
29 30 UNA DISCUSIÓN Y PROYECCIÓN VIRTUAL DEL DOCUMENTAL "El Condor y el Águila" 1 Exposición del Comic: "Una historia de tierra agua y vida" 2 POBREZA ENERGÉTICA: DEFENSA DEL DERECHO A LA ENERGÍA EN LA TRANSICIÓN ENERGÉTICA. PLAZAS LIMITADAS. 3 4 5
6 7 8 Activismo desde una perspectiva Ecofeminista: ¡no te pierdas las sesiones abiertas! 9 10 11 12
13 14 15 2ª SESIÓN: #REINVENTAELSISTEMA CON GAFAS VERDI-VIOLETAS 16 Formación “X-ELLOS” 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 Concentració pel tancament dels Centres d´Internament de´Estrangers CIEs 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

SERVEI D´ASSESSORAMENT JURÍDIC PER A ONGD

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

ESPAI WEB DE COMPRA PÚBLICA ÈTICA

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO