AgendaComparteix aquesta pàgina

13 desembre 2019

Acte de lliurament 5ª Menció Colibrí 2019 a l’ONG Open Arms

12 desembre 2019: Acte de lliurament 5ª Menció Colibrí 2019 a l’ONG Open Arms

A les 18 h. en Museu Comarcal de l’Horta Sud (Torrent).

Lloc: Museu Comarcal de l’Horta Sud (Torrent).Obri mapa al lloc

Hora d'inici: 18 h.

Entitat: Fundació L´Horta Sud

La Fundació Horta Sud atorga a l’ONG Open Arms la Menció Colibrí 2019 per la seua defensa dels Drets Humans

L’acte de lliurament tindrà lloc el dijous 12 de desembre en el Museu Comarcal de l’Horta Sud (Torrent).

 
 

Amb la Menció Colibrí 2019, la Fundació Horta Sud vol agrair i significar el treball realitzat per Open Arms per la seua missió humanitària cap a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa per a fugir dels conflictes bèl·lics, la persecució i la pobresa que es viu als seus països d’origen. 

29 Novembre 2019 – El dimarts 12 de desembre tindrà lloc a la seu del Museu Comarcal de l’Horta Sud l’acte de lliurament de la 5a Edició de la Menció Colibrí que atorga la Fundació Horta Sud en col·laboració amb Caixa Popular.

Per la seua missió humanitària cap a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa per a fugir dels conflictes bèl·lics, la persecució i la pobresa que es viu als seus països d’origen. Així com per la tasca de vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili en la mar Egea i Mediterrània, la Menció Colibrí 2019 és per a l’ONG Open Arms. En representació de l’ONG rebrà el reconeixement Leticia Cabo, doctora especialista en emergències que ha participat en diverses missions a bord dels vaixells d’Open Arms.

TAULA REDONA

En el marc de l’acte també se celebrarà una taula redona en la qual donarem veu a diferents persones i entitats que tenen molt a dir per a entendre millor el drama humanitari que està vivint-se a les portes d’Europa:

VOLS ASSISTIR? ESTÀS CONVIDADA! 

L’acte està obert a totes les persones que vulguen assistir, però comptem amb un aforament limitat, per la qual cosa preguem la confirmació d’assistència:
> Telèfon: 96 155 32 27 
> Correu: hola@fundaciohortasud.org 

 

desembre 2019

LMXJVSD
25 26 27 28 29 30 Sedajazz, Dómisol Sisters y Perico Sambeat, unidos por las mujeres refugiadas en Valencia 1
Formacion Interna: Taller de creación de vídeos con el smartphone. Aprende a crear tu propio relato audiovisual con tu móvil 2 MIRANT II Mostra itinerant de Cine i salut global en Castelló 3 Presentación Informe FOESSA sobre exclusión y desarrollo social en la Comunitat Valenciana 4 Encuentro estratégico para la mejora de la Cooperación con ONGD y organizaciones de cooperación de Alicante 5 Marcha pr el clima 6 diciembre "Muevete por un mundo más justo, pacífico y sostenible" 6 7 8
9 Invitació a l´acte de lluirament de la 1ª Edició dels PREMIS COOPERACIÓ COMUNITAT VALENCIANA 10 JORNADA DE DERECHO INTERNACIONAL HUMANITARIO (DIH). AYUDA HUMANITARIA Y EL DERECHO INTERNACIONAL HUMANITARIO 11 Acte de lliurament 5ª Menció Colibrí 2019 a l’ONG Open Arms 12 Merienda Solidaria con degustación típica de El Salvador 13 FIRA DE NADAL "#SomComerçJust també al Nadal" 14 XV FIRA SOLIDARIA DE NADAL A PLAÇA DEL CENTRE. 15
16 I Encuentro de asociaciones alicantinas con los Objetivos de Desarrollo Sostenible 17 Charla-Coloquio: "Emergencia climática, activismos y solidaridad" 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

#COOPERARMEJOR

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

MANIFEST POBRESA ZERO 2019

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD