Agenda 8 maig 2018Comparteix aquesta pàgina

19 abril 2019

Organitzat per Algemesí Solidari: El paquistanès Ehsan Ullah Khan, explicarà dimarts a Algemesí l’explotació laboral infantil al món

8 maig 2018: Organitzat per Algemesí Solidari: El paquistanès Ehsan Ullah Khan, explicarà dimarts a Algemesí l’explotació laboral infantil al món

8 de Mayo a las 9h en Algemesí

Lloc: Centre Polivalent d'AlgemesíObri mapa al lloc

Hora d'inici: 09:00h

Entitat: Algemesí Solidari

Fuente: Algemesí Solidarí 

Ehsan està a Espanya per a implicar als joves en la lluita contra l’esclavitud laboral dels xiquets. Oferirà a les 9 del matí una xarrada al Centre Polivalent i una altra, a les 12 del migdia, a l’IES Sant Vicent Ferrer.

Muhammad Ehsan Ullah porta més de 50 anys denunciant l’existència de treballs forçosos a Xina, Bangladés o Pakistan, oferint educació als xiquets que s’alliberen.

Dimarts arriba a Algemesí dins la gira que està realitzant per l’estat espanyol on està demanant que es prohibisca la importació de productes fabricats gràcies al treball infantil. En aquest sentit està alertant de la complicitat de dos firmes tèxtils espanyoles de gran consum per part dels joves com són Inditex i Mango a més de la suïssa H&M.

Muhammad Ehsan  parlarà amb els joves de l’IES Bernat Guinovart al Centre Polivalent i posteriorment al saló d’actes de l’IES Sant Vicent Ferrer. Les dues convocatòries estan obertes a tot el públic que ho desitge.

L’activista, musulmà, començà la seua lluita quan encara era un estudiant de periodisme. Només tenia 20 anys.  Es va trobar amb un ancià que havia hagut de pagar un deute econòmic oferint les seues filles al propietari d’una fàbrica. Aquest les violava constantment i pretenia vendre-les. Ehsan va presentar una denúncia amb un centenar de companys i van aconseguir alliberar les xiques. Va ser quan van crear el “Front d’Alliberament del Treball forçós”. Deu anys més tard va aconseguir que el Tribunal Suprem del seu país prohibira el pagament dels deutes amb esclavisme.

 

Una de les seues lluites més sonades ha sigut la denúncia continuada de l’assassinat del xiquet Iqbal Masih, que amb quatre anys va fugir d’una fàbrica de catifes on treballava a canvi d’un deute que la seua família no podia pagar. Ehsan va ser com un pare per al xiquet i va denunciar el seu assassinat per tot el món.

La seua lluita li va comportar empresonaments i tortures. Ara viu a Suècia des d’on, als  71 anys, continua la seua creuada.

I és que segons l’Organització del Treball, es calcula que al món hi ha 152 milions de xiquets explotats laboralment.

abril 2019

LMXJVSD
Abierta la inscripción en FORMACION INTERNA:Construcción de Línea de Base para Proyectos de Educación para la Ciudadanía Global. 1 Presentación del libro "Indestructibles" de Xavier Aldekoa 2 IX Jornadas Cooperación al desarollo 3 Cinema fòrum: "Fràgil Equilibri" 4 JORNADES SOBRE MENJADORS ESCOLARS SOSTENIBLES 5 Encontre de Voluntariat- Projecte de Cpmerç Just 6 Carrera solidaria 7
CAS BLASCO: La ciutadania contra la corrupció 8 DEL RIFF AL ERG CHEBBI – Viatge de Pasqua 2019 9 Proyeccion documental: "Tigernut, la patria de la mujeres íntegras" 10 Taller de documental participativo comunitario 11 Concentración por el clima 12 FORMACIÓN BÁSICA EN COOPERACIÓN INTERNACIONAL 13 14
15 Jornada Ciberserguridad para Pymes. Aspectos prácticos 16 Mostra Itinerant de Cinema i Vídeo Indígena 17 18 19 20 21
22 23 24 Concentración por el clima 25 26 Plasticero, festival ecosocial 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

LA CVONGD REP EL SEGELL DE “TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN”

POLÉTIKA

MANUAL DE ESTILO DE LA CVONGD #ERESPARTEDELACOORDI

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD