Agenda 7 març 2018Comparteix aquesta pàgina

24 febrer 2020

Exposició “Todas Somos Ciudad Mujer”

7 març 2018: Exposició “Todas Somos Ciudad Mujer”

Inauguració el 7 de març a les 19 hores al Centre Municipal de Joventut Orriols a València

Lloc: Centre Municipal de Joventut Orriols a València

Hora d'inici: 19

Entitat: Fons Valencia

Fuente:Fons Valencia

La data i horaris de realització de les fotografies serà el 6 de març de 17:30 h a 20 h i el 7 de març de 10 h a 14 h. (L’adreça és la mateixa assenyalada prèviament).

Des del Fons Valencià continuem amb les activitats de la 12a campanya “Ser dona al Sud”, en aquest cas us presentem l’exposició “Todas Somos Ciudad Mujer”, de Antonio Nodar, que s’inaugurarà el 7 de març a les 19 hores al Centre Municipal de Joventut Orriols a València on romandrà fins al 27 del mateix mes (C/ de Santiago Rusiñol, 3AC).

El Fons Valencià compta amb la presència de l’autor de les fotografies i convida a les dones valencianes a participar fent-se un retrat que formarà part de l’exposició. D’aquesta manera enfortirem les aliances València-El Salvador.

Per a l’organització de las activitats col·laboren dos entitats de Xàtiva: Animacció i Xateba, Associació per la Igualtat i contra la Violència de Gènere.

‘Ciudad Mujer’ és un programa impulsat pel Govern d'El Salvador a través de la Secretaria de Inclusió Social, amb el qual s'intenten garantir els drets fonamentals de les dones salvadorenques, a través de serveis especialitzats com salut sexual i reproductiva, atenció integral a la violència de gènere, empoderament econòmic i promoció dels seus drets. A més, es compta amb un àrea d'atenció infantil perquè les filles/fills siguen atesos mentre les seues mares reben els diferents serveis.

El 15 de desembre de 2013 el fotògraf Antonio Nodar va ser convidat per la Doctora Vanda Pignato a la inauguració del nou local de ‘Ciudad Mujer’ en San Miguel. Durant l'acte es retrataren 612 dones, alguna amb els seus filles i fills menors. De cada dona va realitzar 2 imatges, la primera una còpia Polaroid per a portar-se a sa casa i així tenir un record i al mateix temps una targeta de visita per fer memòria de què si es sentia maltractada, sempre tindria un lloc on acudir i sentir-se segura. Un segon retrat en blanc i negre era realitzat amb la idea d'una exposició que permetera mostrar la dona individualment i la força del col·lectiu.

Esta activitat està oberta al públic general, si bé és necessària la reserva de l’activitat per a visites organitzades (àrea Educació per al Desenvolupament: sensibilitzacio@fonsvalencia.org i sensibilitzacio2@fonsvalencia.org tel. 962.272.460).

L’horari de visites serà de dilluns a divendres de 10 a 13:30 i de 16 a 20 hores.

Paral·lelament es realitzaran activitats complementàries al mateix recinte de l’exposició:

- 13 de març a les 18h “Noves masculinitats positives”, a càrrec de Joan Salfélix Albelda (sociólegestudis de gènere i noves masculinitats). Dirigida a: públic en general. Entitat: Homens per la Igualtat.

- 13 de març a les 19h “Presentació 2 projectes: 1. Acompanyament de víctimes de violència de gènere i 2.- Homens hui”, a càrrec de Mónica Pastor Ferri i Axell Mejía López (coordinació de projectes associació Xateba). Dirigida a: públic en general. Entitat: Xateba, Associació per la Igualtat i contra la Violència de Génere.

- 22 de març a les 19h “Presentació projectes ONG Valencianistes per la Solidaritat”, a càrrec de Marisa Alemany (colaboradora editorial Vinatea de la ONG). Dirigida a: públic en general. Entitat: ONG Valencianistes per la Solidaritat.

- 26 de març a les 18h “El tractament legal de la Igualtat i la violència masclista”, a càrrec de Carmen González (advocada). Dirigida a: públic en general i juristes. Entitat: AJUDA-Associació Juristes Dones d’Alzira.
 

febrer 2020

LMXJVSD
27 28 29 30 31 Taller "El comercio justo en continuo cambio". Sesión de informacion y debate sobre las certificaciones 1 Participa en la MAGICLINE SJD en Valencia 2
Encuentro abierto con Ousman Umar: "El camino para conseguir el derecho a la educación" 3 Presentación del documental "ASHA: Historias de lepra y esperanza" con mesa-coloquio 4 Exposició del comic: UNA HISTORIA DE TERRA, AIGUA i VIDA 5 Debat amb Pepe Mujica, "El Futur dels Drets Humans" 6 Exposición “Mira con sus ojos” a las personas refugiadas 7 JORNADA D’EDUCACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE SOM COMUNITAT DIVERSA 8 9
Exposició Història del carnestoltes de València i carnaval boliviano 10 11 12 Taller: Intercambio de buenas prácticas en incidencia política 13 19é. SOPAR SOLIDARI 2020 a benefici dels projectes de TUPAY 14 Proyecció i xerrada del documental "Tigernut, la patria de las mujeres íntegras" 15 16
17 18 19 ARTE Y GUERRA - Creación y destrucción de una obra 20 Cinemafòrum: "Receptes per al desastre" 21 22 23
DEL RIFF AL ERG CHEBBI – TURISMO RESPONSABLE DEL 9 AL 19 D`ABRIL 2020 24 25 26 Una historia de tierra, agua y vida 27 Charla taller Identificacion de Micromachismos, comportamientos cotidianos y gestos cotidianos 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

XI EDICIÓN HUMANS FEST FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE Y DERECHOS HUMANOS

SERVEI D´ASSESSORAMENT JURÍDIC PER A ONGD

#COOPERARMEJOR

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

ESPAI WEB DE COMPRA PÚBLICA ÈTICA

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO