Agenda 27 octubre 2017Comparteix aquesta pàgina

24 febrer 2020

5a Fira de la Biodiversitat Cultivada del País Valencià

27 octubre 2017: 5a Fira de la Biodiversitat Cultivada del País Valencià

Dies 27, 28 i 29 d'octubre.

Lloc: Ciutat de Valencia, Carpesa i Borbotó

Ja està ací la 5a Fira de la Biodiversitat Cultivada del País Valencià

L'edició d'aquest any es farà a Ciutat de València, Carpesa i Borbotó, els dies 27, 28 i 29 d'octubre. La Fira de la Biodiversitat Cultivada del País Valencià és una trobada anual de persones que valoren i promouen les varietats locals i l’agroecologia.

 La Fira de la Biodiversitat Cultivada és un acte que vertebra els esforços de les entitats i persones que treballen diàriament en la recuperació, conservació i promoció de les varietats locals, així com el seu reconeixement ecològic, social i cultural.

L’edició d’enguany es realitzarà el divendres 27 d’octubre a Ciutat de València, dissabte 28 d’octubre a Carpesa i diumenge 29 d’octubre a Borbotó.

Divendres 27 s’inaugurarà la Fira a les 17:00h, a la Junta Municipal d’Exposició (c/ Guàrdia Civil, 19, Benimaclet), amb una conferència sobre “Les repercussions del CETA i el TTIP al sector agrari valencià”, impartida per COAG-CV i Entrepobles, i una taula rodona d’experiències de recuperació, conservació i promoció de la biodiversitat cultivada.

Dissabte 28 la Fira es realitzarà al Poble de Carpesa, a partir de les 10:30h i fins a les 20:00h, amb diverses activitats com xarrades, activitats infantils, un concert de Dani Miquel, intercanvi de llavors, mostra de varietats locals, la Trobada de la Xarxa Valenciana de Llavors, un dinar popular, un tast de vi i un mercat agroecològic i de proximitat.

Diumenge 29 continuaran les activitats a Borbotó a partir de les 10:00h, amb un esmorzar popular, una taula rodona de projectes agroecològics, el mercat de producció local i ecològica i tallers per a tota la família: d’elaboració d’orxata, de caixes niu, d’extracció de llavors, de degustacions i un tast d’oli ecològic.

A la Fira també es podrà veure una mostra d’associacions i de varietats locals, i es podrà fer intercanvi de llavors locals, com és habitual en altres edicions.

Per arribar a Carpesa i a Borbotó els dies de la Fira, s’ha organitzat una ruta en bici guiada per Horta Viva (www.hortaviva.net). Tant dissabte com diumenge la ruta iniciarà al carrer del Mar, número 14 a les 09:00h, amb parada a les 09:30h al començament del carril bici de la Ronda Nord (al costat de la rotonda de la Politècnica).

Més informació sobre la Fira i tota la programació a la web: www.llavorsdaci.org/fira


Participació d’entitats locals

Cada any participen en l'organització de la Fira les associacions del territori, per tal d’unir experiència i crear sinergies. Aquest any la Fira està organitzada per Llavors d'ací, que és l'associació impulsora de la fira, amb la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, CERAI, VSF – Justícia Alimentària Global, COAG-CV, Mundubat, Perifèries, la Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica (SEAE), la Unió de Llauradors, l’Associació Albar, Descubre l’Horta, Cúrcuma Agroecología i Per l’Horta.

També col·laboren altres associacions i administracions públiques, que donen suport logístic o econòmic, com aquest cas l'Ajuntament de València, l'Ajuntament de Carpesa, l'Ajuntament de Borbotó, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

Però a la Fira participen moltes més entitats, com la Fundació Assut, Entrepueblos, Horta Viva, la Universitat Politècnica de València, el Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana, la DO d'Arròs de València, la DO Xufa de València, Les Espigoladores, Vorasenda, Ecollaures, el projecte “Aliades en la nit”, d’Acció Ecologista Agró i Roncadell i la Bodega Ferrer Gallego, entre d’altres.
   

febrer 2020

LMXJVSD
27 28 29 30 31 Taller "El comercio justo en continuo cambio". Sesión de informacion y debate sobre las certificaciones 1 Participa en la MAGICLINE SJD en Valencia 2
Encuentro abierto con Ousman Umar: "El camino para conseguir el derecho a la educación" 3 Presentación del documental "ASHA: Historias de lepra y esperanza" con mesa-coloquio 4 Exposició del comic: UNA HISTORIA DE TERRA, AIGUA i VIDA 5 Debat amb Pepe Mujica, "El Futur dels Drets Humans" 6 Exposición “Mira con sus ojos” a las personas refugiadas 7 IV Taller Derechos y Deberes de TRABAJADORAS DE HOGAR 8 9
Exposició Història del carnestoltes de València i carnaval boliviano 10 11 12 Taller: Intercambio de buenas prácticas en incidencia política 13 19é. SOPAR SOLIDARI 2020 a benefici dels projectes de TUPAY 14 Proyecció i xerrada del documental "Tigernut, la patria de las mujeres íntegras" 15 16
17 18 19 ARTE Y GUERRA - Creación y destrucción de una obra 20 Cinemafòrum: "Receptes per al desastre" 21 22 23
DEL RIFF AL ERG CHEBBI – TURISMO RESPONSABLE DEL 9 AL 19 D`ABRIL 2020 24 25 44 aniversari de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica 26 Una historia de tierra, agua y vida 27 Charla taller Identificacion de Micromachismos, comportamientos cotidianos y gestos cotidianos 28 44 aniversari de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica 29 1
2 3 4 5 6 7 8

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

XI EDICIÓN HUMANS FEST FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE Y DERECHOS HUMANOS

SERVEI D´ASSESSORAMENT JURÍDIC PER A ONGD

#COOPERARMEJOR

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

ESPAI WEB DE COMPRA PÚBLICA ÈTICA

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO