PropostesComparteix aquesta pàgina

29 juny 2017Bases del tercer "Festival Cinema Ciutadà Compromés"

El Festival vol permetre tant l'exhibició de productes audiovisuals com la realització de reflexions al voltant del seu contingut, posant a l'abast de la ciutadania audiovisuals compromesos amb l'entorn, proper o llunyà, i amb el temps, històric o contemporani.

Bases del tercer "Festival Cinema Ciutadà Compromés"

Fòrum Ètica Pública i Democràcia – Diàlegs d'estiu

Conjunt d'activitats concentrades en la prínvincia d'Alacant en un mateix espai temporal i físic, organitzat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. Setmana del 10-14 de juliol.

Fòrum Ètica Pública i Democràcia – Diàlegs d

Jornada tècnica sobre ODS, Compra Pública Ètica, Comerç Just i Responsabilitat Social

Dijous 15 de juny, d'11:30h a 13:30h. en el Saló Alfons el Magnànim, Centre cultural la Beneficència, València.

Jornada tècnica sobre ODS, Compra Pública Ètica, Comerç Just i Responsabilitat Social

Máster Interuniversitario en Cooperación al Desarrollo -MCAD- en la Universidad de Alicante

Inscripción abierta hasta el 5 de julio.

Máster Interuniversitario en Cooperación al Desarrollo -MCAD- en la Universidad de Alicante

ODUSALUD recoge hasta 169 casos de desatención que desmienten la universalidad de la atención sanitaria

Según su XIII Informe, se mantiene la desinformación de la población sobre sus derechos de acceso a la sanidad en la Comunitat Valenciana. La falta de formación homogénea del personal de admisión y los trabajadores sociales produce desigualdad en el acceso a la atención sanitaria.

ODUSALUD recoge hasta 169 casos de desatención que desmienten la universalidad de la atención sanitaria

“Encuentro de ONGD y la UPV”

Jueves 22 de junio de 10 a 14 h. en el Salón de Actos de la Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural (3P) de la Universitat Politècnica de València.

“Encuentro de ONGD y la UPV”

Celebració i reivindicació de l'Orgull Lèsbic, Gai, Transsexual i Bisexual a València

Manifestacion del orgullo el sábado 24 de junio, a partir de las 19.30 horas, nos vemos a la Porta la Mar bajo el lema “Exigimos un mundo libre para ser cómo somos”. La manifestación arrancará desde Porta la Mar, donde iremos todas juntas hacia la plaza del Ayuntamiento.

Celebració i reivindicació de l

Jornada: Agenda 2030: una agenda de tots i totes

Dimecres 14 de juny, inscripció fins el 12 de juny. La jornada, es celebrarà en Diputació de Castelló (Plaça Les Aules,7), de 9:30-13:30h. Amb la participació de Ignacio Martínez, Investigador del Col·lectiu La Mundial, Jordi Calvo, Centre Delàs, Gonzalo Pareja, vicepresident CVONGD i Federico Buyolo, Director General Cooperación. Organitza: Fons Valencià per la Solidaritat.

Jornada: Agenda 2030: una agenda de tots i totes

Activitats al voltant del DIA MUNDIAL DE LES PERSONES REFUGIADES

Del 12 al 22 les organitzacion i plataformes socials organitzen activitats per les personas refugiades: Tota persona té dret a nivell de vida adecuat que li assegure, i també a la seua família, la salut i el benestar, i en especial l'alimentació, la vestimenta, la vivenda, l'assistència mèdica i els servicis socials necessaris.

Activitats al voltant del DIA MUNDIAL DE LES PERSONES REFUGIADES

Presentación del TPP sobre las violaciones de los derechos humanos de las personas migrantes y refugiadas

El objetivo de este proceso y de la audiencia del TPP es identificar y juzgar la cadena de corresponsabilidad en la completa ruta de migrantes y refugiadas en la que sus derechos humanos son violados de forma amplia y sistemática lo que demanda una acción urgente y acceso a la justicia.

Presentación del TPP sobre las violaciones de los derechos humanos de las personas migrantes y refugiadas
1 / 132

juny 2017

LMXJVSD
29 30 31 Conferencia: "Hacia a una estrategia compartida de comunicación para el desarrollo desde las políticas de cooperación de la Comunitat Valenciana” 1 La EBC como herramienta de innovación social en empresas y organizaciones 2 3 VI Fiesta de la Solidaridad organizada por el Voluntariado de Oxfam Intermón Alicante 4
Conferència: "Gentrificació de barris multiculturals. Què ens pot aportar l’experiència d’altres barris europeus?" 5 Cafenclau - Si tens un projecte social, troba la teua financiació 6 Concentració contra la violència cap a les dones! 7 El vaixell de Greenpeace, Rainbow Warrior, tornarà a València! 8 Caminant cap als ODS - Exposició fotogràfica 9 10 Solidariarte. Acte de solidaritat i art en benefici de les persones refugiades 11
VI Escola d’Estiu "Un viatje extraordinari" 12 Preestreno "La mujer del animal" 13 Jornada: Agenda 2030: una agenda de tots i totes 14 Jornada tècnica sobre ODS, Compra Pública Ètica, Comerç Just i Responsabilitat Social 15 Persones sense sostre. Propals d'intervenció 16 20J ACAMPA VALENCIA, ¡QUEREMOS ACOGER YA! 17 18
La CVONGD y Pobresa Zero se adhieren a #19J Alerta Feminista en todo el territorio 19 Presentació de l'Informe Anual CEAR 2017 20 21 II Concert Solidari - Casa Meua és Casa Vostra 22 Expo de fotos Canvia de Sabates 23 Celebració i reivindicació de l'Orgull Lèsbic, Gai, Transsexual i Bisexual a València 24 25
26 CONCENTRACIÓ pel TANCAMENT DELS CENTRES D´INTERNAMENT DE EXTRANGERS CIE 27 28 Periodisme i participació ciutadana 29 Cena Benéfica - Viviendas para los sin techo 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

PIDE AL GOBIERNO QUE AUMENTE LA AYUDA HUMANITARIA E IMPIDA LA VENTA DE ARMAS

#GOTRANSPARENT: PIDE SABER QUIÉ HACE TU ROPA

#RENTATERAPIA MARCA LA #XSOLIDARIA EN TU DECLARACIÓN DE LA RENTA

COMPRA PÚBLICA ÈTICA

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

MANIFEST POBRESA ZERO OCTUBRE 2016: LES PERSONES I EL PLANETA PRIMER, CONTRA LA POBRESA JUSTÍCIA FISCAL

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

ODUSALUD, OBSERVATORI DEL DRET A LA SALUT CV