DIA MUNDIAL DEL
COMERCIO JUSTO


Bueno para quien lo produce. Bueno para quien lo consume. Bueno para cambiar el mundo

Con el cacao como protagonista, la CVONGD y la Xarxa de Consumo Responsable formada por Setem CV, Cáritas, Oxfam Intermón, La Tenda de Tot el Món, Ecosol, Petjades y Solidaridad Internacional, organizan los actos de celebración del Día Mundial del Comercio Justo en la Comunitat Valenciana. El acto central será el domingo 18 de mayo de 10 a 20 h. en el antiguo cauce del rio Túria junto a Puente de las Flores de Valencia. Asimismo hay organizadas otras actividades en Valencia, Alicante, Castellón, Algemesí, Port de Sagunt, Elda, Benidorm y Orihuela.

Consulta la agenda de actividades en la Comunitat Valenciana, las organizaciones y puntos de venta asi como los materiales de sensibilización sobre Comercio Justo.


Sigue las actividades a través del Facebook y Twitter con la etiqueta #DiaMundialComercioJusto #ChocolateBueno


 

-- 
Coordinadora Valenciana ONGD
C/ Moro Zeit,9 baix-esq.
46001 València
Tlf: 96 391 37 4996 391 37 49
info@cvongd.org
www.cvongd.org

  


POBRESA ZERO: LES PERSONES PRIMER, LA CRISI NO ÉS EXCUSA
www.pobresazero.orgAquest missatge de correu electrònic i els seus documents adjunts estan dirigits exclusivament als destinataris especificats. La informació continguda pot ser confidencial i/o estar legalment protegida. Si vostè rep aquest missatge per error, per favor comuniqui-l'hi immediatament al remitent i elimini'l ja que vostè no aquesta autoritzat a l'ús, revelació distribució, impressió o còpia de tota o alguna part de la informació continguda. Gràcies. 

En compliment de la Llei LOPD 15/1999 et vam informar que les teves dades de caràcter personal formen part d'un fitxer responsabilitat de la Coordinadora Valenciana de ONGD amb la finalitat de mantenir-te informat sobre les nostres diferents activitats i campanyes. Sol•licitem i entenem atorgat el teu consentiment per a rebre publicitat per correu postal i electrònic. De no ser així pots dirigir-te per escrit a info@cvongd.org. Tots els consentiments són revocables i pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel•lació, dirigint-te per escrit a Coordinadora Valenciana de ONGD, c/ Moro Zeit nº 9 Baix Esq. 46001 de València. 

Respecta el medi ambient. Imprimeix aquest e-mail només si creus que és realment necessari.