La CVONGD i Pobresa Zero s´adherix a la manifestació per una televisió i radio públiques i de qualitat

#RTVVNoestanca

La Coordinadora Valenciana d´ONGD i Pobresa Zero s´adherix a la manifestació convocada per el comité d´empresa de Radiotelevisió Valenciana "Per una televisió i radio públiques i de qualitat #RTVVNoestanca "i fa un crida a la societat civil valenciana a participar en les movilitzacions del Dissabte 9 de novembre a les 18 h.

VALÈNCIA: Pl. Sant Agustí

ALACANT: Sede de Canal 9 en Avda. Aguilera

CASTELLÓ: Las Aulas


Coordinadora Valenciana d´ONGD i Pobresa Zero


#RTVVNoestanca

La Coordinadora Valenciana de ONGD y Pobresa Zero se adhieren a la manifestación convocada per el comité de empresa de Radiotelevisión Valenciana "Per una televisió i radio públiques i de qualitat #RTVVNoestanca " y hacen un llamamiento a la sociedad civil valenciana a participar en las movilitzaciones del Sábado 9 de noviembre a las 18 h.

VALENCIA: Pl. Sant Agustín

ALICANTE: Sede de Canal 9 en Avda. Aguilera

CASTELLÓN: Las Aulas


Coordinadora Valenciana d´ONGD i Pobresa Zero

-- 

 

Coordinadora Valenciana ONGD
POBRESA ZERO C/ Moro Zeit,9 baix-esq. 46001 València Tlf: 96 391 37 49 info@cvongd.org
pobresazero@cvongd.org

 www.cvongd.org
www.pobresazero.org

 Facebook: Coordinadora Valenciana de ONGD Twitter: @cvongd POBRESA ZERO: LES PERSONES PRIMER, LA CRISI NO ÉS EXCUSA www.pobresazero.org Aquest missatge de correu electrònic i els seus documents adjunts estan dirigits exclusivament als destinataris especificats. La informació continguda pot ser confidencial i/o estar legalment protegida. Si vostè rep aquest missatge per error, per favor comuniqui-l'hi immediatament al remitent i elimini'l ja que vostè no aquesta autoritzat a l'ús, revelació distribució, impressió o còpia de tota o alguna part de la informació continguda. Gràcies. En compliment de la Llei LOPD 15/1999 et vam informar que les teves dades de caràcter personal formen part d'un fitxer responsabilitat de la Coordinadora Valenciana de ONGD amb la finalitat de mantenir-te informat sobre les nostres diferents activitats i campanyes. Sol•licitem i entenem atorgat el teu consentiment per a rebre publicitat per correu postal i electrònic. De no ser així pots dirigir-te per escrit a info@cvongd.org. Tots els consentiments són revocables i pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel•lació, dirigint-te per escrit a Coordinadora Valenciana de ONGD, c/ Moro Zeit nº 9 Baix Esq. 46001 de València. Respecta el medi ambient. Imprimeix aquest e-mail només si creus que és realment necessari.