CONVOCATÒRIA POBRESA ZERO 2013

Amb el lema "Contra la riquesa que empobreix, ACTUA! Les persones primer" volem demanar un model econòmic alternatiu que no genere desigualtats i empobriment i que afovorisca a les persones.

Us invitem a participar i difondre totes les activitats que les entitats i organitzacions de POBRESA ZERO estem organitzant entorn al 17 d´octubre, Dia Mundial per a la Erradicació de la Pobresa afavorit per l´ONU.


Consulta Ací el programa complet d´actividades i accions ciutadanes en la Comunitat Valenciana

Descarregar Açí los Carteles, bànners i material de difusión de POBRESA ZERO


ACTOS CENTRALES:


Jueves 17 de Octubre
Celebración del Día Mundial contra la Pobreza

A las 11 h. en el Mercado Central de Valencia - Inauguración de la Exposición y proyección de documental: “Siete reportajes para la inclusión de la exposición “siete reportajes para la inclusión en al C. Valenciana”. La exposición se podrá visitar hasta el 29 de octubre en el espacio que cubre el hall de entrada al mercado. Organiza: Xarxa EAPN CV

A las 12 h. en la Delegación de Hacienda de Valencia, c/ Guillem de Castro

 

Acción simbólica contra el fraude fiscal, los paraísos fiscales y la corrupción en la puerta de la Delegación de Hacienda de Valencia.

A las 18:30 h ACTO POR LA ERRADICACIÓN DE LA POBREZA

18:30 h Concentración en la C/Navellós con la Pl. San Lorenzo, frente a Les Corts Valencianes.Se desplegará una pancarta "banda blanca", símbolo de la campaña mundial para la conseción de los Objetivos del Milenio.

19:00 h. Eucaristia por el fin de la pobreza extrema en la Iglesia de San Lorenzo.

Organiza: Manos Unidas, CDIS, CONFER y Caritas.

Sábado 19 de Octubre – Movilizaciones en:

VALENCIA, Manifestación desde las 18 h en la Pl. Alfons el Magnànim (Parterre) hasta la Pl. Manises.

ALICANTE, Concentración desde las 19 h. en la Pl. San Cristóbal.

VILA-REAL, Concentración desde las 18 h. Pl. el Llaurador, Concentración en la Fira de Voluntariat y SolidaritatUs esperem!!! Junts podem acabar amb la pobresa!!

POBRESA ZERO

Tel: 963913749

pobrezacero@cvongd.org / www.pobresazero.org

Facebook: https://www.facebook.com/PobresaZero / Twitter: @pobresazerocv

c/ Moro Zeit, nº 9 baix - esq. 46001 València

 

 

 

Aquest missatge de correu electrònic i els seus documents adjunts estan dirigits exclusivament als destinataris especificats. La informació continguda pot ser confidencial i/o estar legalment protegida. Si vostè rep aquest missatge per error, per favor comuniqui-l'hi immediatament al remitent i elimini'l ja que vostè no aquesta autoritzat a l'ús, revelació distribució, impressió o còpia de tota o alguna part de la informació continguda. Gràcies. En compliment de la Llei LOPD 15/1999 et vam informar que les teves dades de caràcter personal formen part d'un fitxer responsabilitat de la Coordinadora Valenciana de ONGD amb la finalitat de mantenir-te informat sobre les nostres diferents activitats i campanyes. Sol•licitem i entenem atorgat el teu consentiment per a rebre publicitat per correu postal i electrònic. De no ser així pots dirigir-te per escrit a info@cvongd.org. Tots els consentiments són revocables i pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel•lació, dirigint-te per escrit a Coordinadora Valenciana de ONGD, c/ Moro Zeit nº 9 Baix Esq. 46001 de València. Respecta el medi ambient. Imprimeix aquest e-mail només si creus que és realment necessari.