Porta un ciri i exigeix als Governs que la cimera de les Nacions Unides, que arrancarà l'endemà de la concentració, vaja més enllà de les paraules: Volem compromisos reals per la fi de la pobresa! Encén-te pels drets!

Un total de 154 caps d'Estat i de Govern assistiran al cim de l'ONU sobre desenvolupament que se celebra entre el 25 i el 27 de setembre per a debatre les noves metes per al desenvolupament, els coneguts com a Objectius de Desenvolupament Sostenible, ja que enguany ha vençut el termini dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

Per açò, des de Pobresa Zero, convidem a la ciutadania a participar en una concentració el dia 24 de setembre per a exigir que els compromisos per la fi de la pobresa siguen una realitat. Aquesta acció es realitzarà conjuntament per moviments socials a tot el món. A València, encendrem ciris que formen les paraules “Pobresa Zero” i participaran representants de diversos col·lectius.

 A més, durant la concentració, assistiran portaveus per a atendre a mitjans de comunicació i es llegirà un comunicat amb les reivindicacions contra la pobresa i pel compliment efectiu dels Drets Humans. A Castelló també es realitzarà una concentració similar en la Plaça Santa Clara.

Més informació en Facebook

 


-- 

Campanya Pobresa Zero
Coordinadora Valenciana ONGD
C/ Moro Zeit,9 baix-esq.
46001 València
Tlf: 96 391 37 49
pobrezacero@cvongd.org
www.pobresazero.org

Facebook: Pobreza Cero Comunitat Valenciana
Twitter: @pobresazerocv 

POBRESA ZERO: LES PERSONES PRIMER, LA CRISI NO ÉS EXCUSA

Aquest missatge de correu electrònic i els seus documents adjunts estan dirigits exclusivament als destinataris especificats. La informació continguda pot ser confidencial i/o estar legalment protegida. Si vostè rep aquest missatge per error, per favor comuniqui-l'hi immediatament al remitent i elimini'l ja que vostè no aquesta autoritzat a l'ús, revelació distribució, impressió o còpia de tota o alguna part de la informació continguda. Gràcies. 

En compliment de la Llei LOPD 15/1999 et vam informar que les teves dades de caràcter personal formen part d'un fitxer responsabilitat de la Coordinadora Valenciana de ONGD amb la finalitat de mantenir-te informat sobre les nostres diferents activitats i campanyes. Sol•licitem i entenem atorgat el teu consentiment per a rebre publicitat per correu postal i electrònic. De no ser així pots dirigir-te per escrit a info@cvongd.org. Tots els consentiments són revocables i pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel•lació, dirigint-te per escrit a Coordinadora Valenciana de ONGD, c/ Moro Zeit nº 9 Baix Esq. 46001 de València. 

Respecta el medi ambient. Imprimeix aquest e-mail només si creus que és realment necessari.