Concentració "Encén-te pels drets" contra la pobresa i pels drets humans

Dijous 24 setembre 20 h.
Plaça de l'Ajuntament de València a les 20 hores

Acompanya'ns el dijous 24 de setembre a la Plaça de l'Ajuntament de València a les 20 hores. Porta un ciri i exigeix als Governs que la Cimera de les Nacions Unides, que arrancarà l'endemà, vaja més enllà de les paraules

Porta un ciri...
 ....i exigeix als Governs que la cimera de les Nacions Unides, que arrancarà l'endemà de la concentració, vaja més enllà de les paraules: Volem compromisos reals per la fi de la pobresa! Encén-te pels drets!

El pròxim 25 de setembre començarà la cimera de les Nacions Unides per a elaborar una agenda posterior als objectius del mil·lenni de 2015. Volem exigir als governs que no oferisquen només paraules, sinó que siguen responsables en la lluita contra la pobresa. El dijous 24 de setembre un acte simbòlic per a visibilitzar aquesta reivindicació.

Més informació en Facebook

-- 
Coordinadora Valenciana ONGD
C/ Moro Zeit,9 baix-esq.
46001 València
Tlf: 96 391 37 49
info@cvongd.org
www.cvongd.org

Facebook: Coordinadora Valenciana de ONGD
Twitter: @cvongd


POBRESA ZERO: LES PERSONES PRIMER, LA CRISI NO ÉS EXCUSA
www.pobresazero.orgAquest missatge de correu electrònic i els seus documents adjunts estan dirigits exclusivament als destinataris especificats. La informació continguda pot ser confidencial i/o estar legalment protegida. Si vostè rep aquest missatge per error, per favor comuniqui-l'hi immediatament al remitent i elimini'l ja que vostè no aquesta autoritzat a l'ús, revelació distribució, impressió o còpia de tota o alguna part de la informació continguda. Gràcies. 

En compliment de la Llei LOPD 15/1999 et vam informar que les teves dades de caràcter personal formen part d'un fitxer responsabilitat de la Coordinadora Valenciana de ONGD amb la finalitat de mantenir-te informat sobre les nostres diferents activitats i campanyes. Sol•licitem i entenem atorgat el teu consentiment per a rebre publicitat per correu postal i electrònic. De no ser així pots dirigir-te per escrit a info@cvongd.org. Tots els consentiments són revocables i pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel•lació, dirigint-te per escrit a Coordinadora Valenciana de ONGD, c/ Moro Zeit nº 9 Baix Esq. 46001 de València. 

Respecta el medi ambient. Imprimeix aquest e-mail només si creus que és realment necessari.