AGENDA i NOTÍCIES de la Solidaritat i la Cooperació 42/17

20 desembre 2017

CVONGD

Ajuda'ns a fer difusió! Reexpedeix aquest correu als teus contactes.

Si no vols rebre més missatges, clica ací.

Segueix-nos en:  

 

Destaquem

LO QUE NO SE VE DE UNA EMERGENCIA, especial informativo sobre las emergencias

Las sequías y las inundaciones, los huracanes y terremotos, los conflictos y sus derivados amenazan la vida de millones de personas en el mundo. Cuando las crisis ocurren, conocemos sus consecuencias, pero ¿cómo se previenen? ¿Cómo se actúa para proteger vidas con antelación? ¿Quiénes trabajan en ello? Nos colamos entre las bambalinas de la respuesta a los desastres

COMUNICATS

Odusalud denuncia la última sentencia del TC que anula la asistencia sanitaria universal en la Comunidad Valenciana

Las 89 entidades que componen el Observatorio por el Derecho Universal a la Salud ODUSALUD rechazan la sentencia del Tribunal Constitucional que contraviene uno de los derechos humanos fundamentales como es el derecho a la salud (Declaración Universal de Derechos Humanos).

Campanya #SOMCOMERÇJUST també al Nadal

En aquestes dates nadalenques, les organitzacions de comerç just recomanen optar per alternatives solidàries i responsables com el Comerç Just. Aquesta alternativa consolida un model econòmic en el qual el planeta, les persones i els seus drets són el més important. Després de més de mig segle de trajectòria, actualment el Comerç Just està implantat en més de 70 països i demostra que és possible fer un comerç que, a més de beneficis econòmics, genera desenvolupament i protegeix el medi ambient.

Migración en la UE: es hora de una agenda ambiciosa basada en los derechos humanos

Los días 14 y 15 de diciembre se espera que los jefes de Estado de la UE debatan sobre la dimensión interna y externa de la política migratoria de la UE. En lugar de proponer políticas representativas solo del mínimo común denominador entre los Estados miembros, la UE debería proponer una agenda de principios que aborde la migración de forma humana y efectiva.

Col.labora: 


 

 

 

 

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, et vam informar que pots revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció d'aquest butlletí, donant-te de baixa en el nostre mail: info@cvongd.org.

Vostè ha rebut el Recull de la CVONGD perquè està registrat com subscriptor en la nostra llista de correu. Per a seguir rebent els nostres correus sense problemes o Spam, per favor afig l'adreça: info@cvongd.org en la teua agenda de contactes.